Otkrivamo da li će se opet spojiti Elitni odredi

Showbiz 07. maj. 202117:58
Podeli:
Elitni Odredi Foto:Zoran Lončarević

Nekadašnja hip-hop grupa Elitni odredi, koju su činili Relja Popović i Vlada Matović, bila je jedna od najpopularnijih na Balkanu. Međutim, te 2015. godine došlo je do raspada "epohalne ekipe", a reperi su nakon toga započeli solo karijeru. Njihov prekid saradnje ostavio je prazninu na muzičkoj sceni, ali i opšte razočaranje kod njihovih fanova, iako se njihovi hitovi i dan-danas puštaju na radio stanicama i slušaju u diskotekama.

Godinama se spekuliše da su Popović i Matović u svađi, koja datira još iz perioda kada su Relja i Nikolija Jovanović ušli u vezu, tačnije posle njihove duetske pesme „Alkohola litar“. Tada se pričalo da se Vlada naljutio na Relju zbog Nikolije, a ubrzo je nakon toga došlo do raspada grupe.

Popović je u proteklih šest godina napravio zavidnu karijeru, dok se Matović u odnosu na njega povukao i malo se zna gde je i šta radi.

Međutim, nedavno su uslikani zajedno kako sede i ćaskaju u jednom beogradskom kafiću, nakon čega su korisnici društvenih mreža počeli da naslućuju da će se Elitni odredi ponovo zajedno vratiti na scenu.

Ove spekulacije je podgrejao Dado Poumenta, sa kojim imaju snimljen duet „Ljubavi moja“. On je naime na svom Instagram profilu objavio čak dve fotografije. Na jednoj pozira s Reljom, dok u opisu stoji „Šta mislite o ‘Ljubavi moja’ drugi deo?“


Nekoliko dana kasnije Polumenta je objavio i zajedničku fotku s Reljom i Vladom, koja je nastala u vreme saradnje i napisao dvosmislen status.

PROČITAJTE JOŠ

„Nekada smo bili mladi i lepi, sad smo samo lepi“, napisao je Dado, nakon čega je krenula lavina komentara i nagađanja da li će se opet spojiti i biti kao nekada.

Kako Nova.rs saznaje od izvora bliskim reperima, na žalost mnogih, od saradnje za sada nema ništa. Relja i Vlada nedavno su se sastali prijateljski jer se nisu viđali zbog situacije sa koronavirusom, ali nijednog trenutka nije bilo reči o ponovnom spajanju nekadašnjeg dvojca u poslovnom smislu.

„To su prazne priče. Suludo je u ovo vreme korone bilo šta počinjati i raditi. Čak ni Relja ne planira ništa specijalno da radi sa svojom karijerom dok ne popuste mere, a kamoli da se stvaraju novi veliki projekti kao što su Elitni odredi. Za sada to nije ni ideja, što ne znači da u budućnosti neće doći do nekog dueta ili možda spajanja. Glupo je pričati šta bi bilo kad bi bilo. Relja i Vlada se nikada nisu svađali. Ostali su u korektnim odnosima i viđaju se kad im obaveze to dozvoljavaju. Odrasli su zajedno na Novom Beogradu i to im je baza. Redovno ih ljudi mogu videti u tom kraju“, rekao je naš dobro obavešten izvor.

Pozvali smo Relju i Vladu za komentar, ali nisu se javljali na telefon do objave ovog teksta.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Podsetimo, Popović je nedavno gostovao u jednoj TV emisiji, pa se osvrnuo na pitanje oko ponovnog okupljanja Elitnih odreda. Na pitanje za koliko novca bi pristao da organizuje turneju sa bivšim kolegom Vladimirom Matovićem, Relja je iznenadio odgovorom.

„Ne bih pristao za pare. Uradio bih to bez para i bilo bi mi zadovoljstvo, ali to svakako u nekoj budućnosti. Sada svakako ne“, rekao je Relja.

PROČITAJTE JOŠ

Istorija grupe Elitni odredi

Elitni odredi osnovani su davne 2005. godine, a članovi su bili Relja Popović, tada poznat po nadimku Drima, i Vladimir Matović zvani Vonta. Nakon prvih objavljenih pesama „Ako ste za rakiju“, „Biće ekstra“, „Šale“ i drugih, napravili su čudo u muzičkim vodama i samim tim postali prepoznatljivi.

Pet godina kasnije izdali su prvi studijski album „Oko sveta“. Međutim, nakon ostvarenog uspeha pesmom „Beograd“, koju su snimili sa di-džej Šonetom i Anabelom Atijas postali su jedni od najslušanijih izvođača na našim prostorima, te su krenuli da nastupaju širom sveta.

Ubrzo su usledile numere „Nisi s njom“, „Ne koči“. „Ljubavi moja“ i druge, koje se slušaju i dan-danas. Posle toga održali su veliku turneju u Australiji, da bi ubrzo došlo do raspada grupe 2015. godine. Vlada i Relja nastavili su solo karijere, a taj raspad su njihovi fanovi teško podneli.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar