Foto: Vesna Lalić

Kristijan Golubović, osuđivani kriminalac, koji je nedavno izašao iz zatvora i potvrđeni novi učesnik rijalitija "Zadruga 4", izjavio je da u pomenuti rijaliti ulazi za 350 hiljada evra.

„Kažu mi ti si cirkuzant, ulaziš u rijaliti. Pa je l’ ti ne bi za 350 hiljada evra ušao u rijaliti? Pa hajmo sada da odamo karte. Neka se javi Željko javno, pa neka opovrgne. Pa neću ući u rijaliti ako barem ne mogu novu kuću sa bazenom da kupim“, izjavio je on gostujući u bosanskoj emisiji „Đir sa Memom“.

PROČITAJTE JOŠ

Golubović je 19. maja ove godine potpisao ugovor sa vlasnikom i direktorom “Pinka”, Željkom Mitrovićem, te je tada istakao da smatra da će ovo biti najbolji šou do sada.

“Očekujem zaista ono što nikada nije bilo do sada, na nekom većem nivou. Osećam i znam da će biti mnogo bolji takmičari i mnogo bolja priča, godine su prošle i zreliji smo i mi kao osobe i smatram da će ovo biti najbolji šou program koji je do sada viđen. Ne bih voleo da vidim neke devojke koje iritiraju moju suprugu, zato što ona govori “Ideš opet tamo, pravićeš neke švalerske avanture”, što nije tačno, to je sve šou biznis, ja sam pokušao da joj objasnim”, rekao je Golubović tada.

Željko Mitrović je prilikom potpisivanja ugovora naveo da “Kristijan pravi veću gledanost dok spava, nego mnogi tokom dana zajedno.”

Foto:Goran Srdanov

Podsetimo, posle izdržane osmogodišnje kazne na koju je osuđen zbog trgovine drogom, Aleksandar Kristijan Golubović napustio je “Zabelu” 16. aprila ove godine.

Golubović je bio uhapšen 16. januara 2010. u Beogradu, kod Crkve Svetog Marka. Kako su navodili domaći mediji, policija je toga dana zaplenila 125 grama mešavine heroina i paracetamola i pištolj. Pred sudom Kristijan se branio da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme. Insistirao je na tome da nije diler i da mrzi narkomane.

Optužen je, a kasnije i osuđen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od avgusta 2009. do momenta privođenja. I pre ove kazne robijao je u Nemačkoj, ali i u Solunu. Hapšen je i tokom akcije “Sablja” zbog iznude, zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu. Samo godinu dana bio je na slobodi pre nego što je ponovo pao zbog droge.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (9)