Mitrović od „Zadruge“ pravi novu „Zabelu“

Showbiz 21. maj. 202017:54
Podeli:
Foto:Goran Srdanov

Vlasnik "Pinka" i idejni je tvorac "Zabele"... pardon, "Zadruge", Željko Mitrović, planira izgleda da rijaliti, koji već podseća na svojevrstan kazamat, s obzirom na to da je takmičarima "neraskidivim" ugovorima ograničena sloboda, u četvroj sezoni, pompenzno najavljenoj za septembar, bukvalno pretvori u zatvor.

U prilog ovakvoj pretpostavci ide činjenica da je prvi ekskluzivni učesnik s kojim je Mitrović potpisao ugovor Aleksandar Kristijan Golubović, i to, samo što je odležao osmogodišnju robiju na kojoj je bio zbog dilovanja droge, dok je već sledeći potpisnik rijaliti veteran koji je tek nedavno skinuo nanogicu – Miki Đuričić. On je tokom susreta sa prvim čovekom „Pinka“ poručio:

Foto: pink.rs

„Očekujem da ovo bude nešto sasvim drugačije!“

I hoće, u to više niko ne sumnja. Šta više, možda nije loša ideja da se ovaj rijaliti umesto „Zadruga 4“ sada preimenuje u „Zabela 4“. Zvučnije je, a da se ne lažemo, i tačnije.

S obzirom na to da za „Zadrugu 4“ regrutuje robijaše, a računajući na Mitrovićevu maštu, koju je već dokazao kroz prethodne sezone kada je pravio bajkoviti Imaginarijum u kome je spajao i po tri epohe – 16, 20 i 21. vek, pa je „grad“ u kome se odvijao rijaliti obilovao „do sada neviđenim“ građevinama poput mostova, zaliva, morskih flota i voznog parka oldtajmera u stilu Venecije, Firence ili Monaka, sigurni smo da mu ideje za scenografiju ni ovog puta neće manjkati.

Možda bismo mogli da očekujemo da u predstojećoj sezoni Mitrović impresionira gledaoce zdanjem u kome će za takmičare da obezbedi udobne ćelije sa rešetkama i zatvorski ambijent na kakav su navikli u spoljnom svetu, a adekvatno bi bilo obezbediti im i kamenolom u kome bi u prugastim odelima sa zatvorskim brojem, okovani u gvozdene lance sa kuglom, mogli da idu na prinudni rad, onako kako i dolikuje osuđenicima za teška krivična dela. Jedino bi tako ovaj rijaliti i imao smisla. U suprotnom, veliko je pitanje – kakvu to poruku Mitrović šalje narodu.

I dok čekamo na to ko će biti treći potencijalni osuđivani učesnik „Zabele“… pardon, „Zadruge 4“ prisetimo se svih Đuričićevih nedela kroz sve rijalitije u kojima je učestvovao dok na kraju zbog nasilja nad ženama upravo u jednoj od sezona „Zadruge“ nije i osuđen na godinu dana kućnog pritvora.

Takozvani pčelar iz Kupinova je još od Velikog brata slovio za nervoznog, nepredvidivog učesnika rijalitija, koji je u prvo vreme svoju nervozu uglavnom ispoljavao tako što bi mu „pukao film“ da bi sam napustio šou program. Međutim, kako je ovaj format degradirao u svakom smislu tako se i Mikijevo ponašanje pogoršavalo, te sve češće počinje da ulazi u verbalne sukobe i fizičke obračune u rijalitijima.

Njegova prva tuča desila se u rijalitiju „Farma“, a na meti mu je bio tadašnji „farmer“ Marko Vanila.

U petoj sezoni „Farme“ ulazio je u konflikte i sa Jelenom Golubović, koju je jednom prilikom gađao ciglom. Često je izgovarao zabrinjavajuće reči poput „Ubiću nekog“, moleći produkciju da ga zbog toga pusti napolje.

Uprkos takvom ponašanju Đuričić je pozivan u sve postojeće rijalitije u koje je mahom i odlazio, iako je svaki put govorio da je poslednji i da baš nakon toga menja svoje ponašanje i postaje bolji čovek.

Jedan od najagresivnijih Mikijevih nasrtaja desio se u rijalitiju „Maldivi“ kada je krvnički izudarao Ivana Gavrilovića.

Svakako ne treba zaboraviti ni njegov napad na Željka Stojanovića, kao ni momenat kada je nokautirao Nenada Marinkovića Gastoza.

Bez obzira na Đuričićev dugačak nasilnički staž koji mu je čak postao deo imidža kroz sve rijalitije u kojima se pojavljivao, na kraju je dolijao zbog nasilja nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić u „Zadruzi 2“.

Kakvu poruku šalje Željko Mitrović kada Kristijana Golubovića, dilera droge i osuđivanog kriminalca i Mikija Đuričića, batinaša žena, koji je tek odležao kaznu i skinuo nanogicu, i to zbog krivičnog dela učinjenog pred kamerama njegove televizije, ponovo zove, i sa njima potpisuje ekskluzivni ugovor za narednu sezonu – procenite sami.

Foto: Printscreen/pink.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar