Kriminalci od kojih je rijaliti napravio zvezde

Showbiz 30. maj. 202020:00 > 20:02
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/TvHappy, E-Stock/Aleksandar Nalbantjan, Facebook/Aleksandar Cabarkapa

Nakon što je pompezno najavljena četvrta sezona rijalitija "Zadruga" u kojoj će ekskluzivno da se promovišu robijaši Kristijan Golubović i Miki Đuričić, ne sme se zaboraviti da je upravo rijaliti od osuđivanih kriminalaca napravio zvezde.

Foto: Facebook/Aleksandar Cabarkapa

 

Najbolji primer za to su Aleksadar Čabarkapa i Karađorđe Subotić, komšije iz Kaluđerice sa policijskim dosijeom, koji bi ostali poznati samo čitaocima crne hronike da zahvaljujući rijalitiju nisu postali glavni akteri takozvane „kaluđeričke sapunice“.

PROČITAJTE JOŠ

Sve je počelo kada je bodi-bilderka Ljuba Pantović postala rijaliti učesnica. Ona je u momentu kad je ušla na „Farmu 4“ bila u emotivnoj vezi sa Aleksandrom Čabarkapom, inače najvećim neprijateljem njenog bivšeg supruga Karađorđa Subotića, sa kojim ima dve ćerke Aleksandru i Goranu, a koji je u to vreme ležao u zatvoru. Priča dobija zaplet španske serije kada Ljubin dečko Aleksandar zavede njenu tada maloletnu ćerku Aleksandru, koju mu je ona navodno bila poverila na čuvanje. Čabarkapa, koji je sa tada još uvek nevenčanom suprugom Klaudijom već imao troje dece, dok je četvrto bilo na putu, u isto vreme napravio je i peto, koje mu je rodila maloletna Subotićka.

Iako on nije imao učešća u rijalitiju, ovaj TV format, kao i mediji koji su danima, mesecima, pa i godinama kasnije, pisali o njemu i „sapunici“ koja je dobila mnogo različitih nastavaka, napravili su od njega zvezdu.

Interesantno je da je Ljuba, uprkos tome što ga je kao dečka javno pominjala pred kamerama, kasnije pokušala da negira da su bili ljubavni partneri. Međutim, pometnja koju je napravio u porodici Subotić, obezbedila mu je trajnu medijsku pažnju koja zbog ekspanzije rijalitija ne jenjava. On se u međuvremenu venčao u zatvoru sa ženom s kojom je živeo i gajio četvoro dece, dok su se Subotići „razmileli po rijalatijima“.

Odnos majke Ljube i ćerke Aleksandre postao je glavna karta na koju je igrala produkcija rijalitija, iz kog je profitirao i krimogreni otac Karađorđe Subotić.

Foto: E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

 

Ultrapopularnost kroz učešče u rijalitiju stekao je i Kristijan Golubović, koji uprkos tome što je robijao zbog dilovanja droge, koristi svaku priliku u medijima da se nametne kao poželjan uzor mladima. To mu upravo i omogućuju mediji koji mu daju prostor da se na taj način predstavlja i televizija na kojoj će ponovo od septrembra imati 24-časovnu promociju.

Foto: Printscreen/YouTube/AmiG Show

 

Podsetimo, njega je nedavno vlasnik Pinka Željko Mitrović predstavio kao prvog, ekskluzivnog, potpisnika ugovora za novu sezonu „Zadruge“ veličajući njegov talenat za sport i umetnost, koji je valjda razvijao u „Zabeli“.

PROČITAJTE JOŠ

Stiče se utisak da bi nacija ostala oštećena i uskraćena da se ovom nazovi šoumenu ne da bar još jedna šansa da izvrši uticaj na mlade naraštaje i svojim primerom im ukaže na propuste društva.

Među kriminalcima koji su preko rijalitija krenuli put slave je i učesnik „Parova“ Nemanja Stamatović Žabac. On se u zemunskoj vili takođe predstavlja kao zvezda jer je bio u zatvoru i prošao svašta u životu. Dodatnu popularnost stekao je zbog toga što je pred kamerama imao intimne odnose sa devojkom Milijanom Bogdanović, koja je u rijalitiju sa daleko starijim suprugom Milojkom Božićem i kojoj po godinama može otac da bude.

Stamatović je inače porodičan čovek, koji ima troje dece i već je deda dva unuka.

Osim kriminalaca koju postali zvezda zahvaljujući rijalitju, dešavalo se i obrnuto, da se neki učesnici rijalitija postanu robijaši, a nakon robije postaju još poželjnije rijaliti zvezde. Takav primer je Miki Đuričić, koji će ruku pod ruku sa Kristijanom Glubovićem zakoračiti u „Zadrugu 4“, pa ko živ, ko mrtav?!

Foto: pink.rs

 

Jedan od onih koje je „pokvario“ rijaliti je i Crnogorac Mladen Vuletić. Mediji su pisali da je uhapšen zbog droge, a on se još tokom boravka u vili ponašao bahato, imao mangupske izjave o narkoticima, pa čak i pozivao cimere „da povuku crtu“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar