Oglasio se Džejmi Spirs: Sud je pogrešio što mi je oduzeo starateljstvo

Showbiz 02. okt. 202117:41
Podeli:
Džejmi Spirs Jamie Spears
Džejmi Spirs Foto:PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Nakon što je u sredu sud u Los Anđelesu uvažio zahtev advokata Britni Spirs i oduzeo njenom ocu starateljstvo, oglasio se Džejmi Spirs.

Pročitajte još:

„Gospodin Spirs bezuvetno voli svoju ćerku Britni. Trinaest godina pokušavao je da učini ono što je u njenom najboljem interesu, bilo kao konzervator ili njen otac“, započela je njegova advokatica Vivian Toren.

„Svako ko je pokušao pomoći članu porodice koja se bori s mentalnim problemima, shvata kolika je to količina svakodnevnih briga i koliko je nužno raditi ono što je potrebno“, dodaje kako je odlučio da drži jezik za zubima tokom lažnih, spekulativnih i nepotkrepljenih napada od strane medija, javnosti i Britni.

Odluka suda je gubitak za Britni, smarta Džejmi.

„Sud je pogrešio što me je suspendovao i postavio potpunog stranca na mesto da upravlja Britninim imanjem i produžio samo konzervatorsko pravo koje je Britni molila da sud otkaže ranije ovog leta“, napisao je Džejmi.

Na njegovo mesto došao je Džon Zabel, računovođa kojeg su izabrali Britni i njen advokat, da privremeno nadzire njene finansije.

Iduće ročište zakazano je za 12. novembar.

BONUS VIDEO: Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar