Leni Kravic Foto: EPA-EFE/SASHENKA GUTIERREZ

Leni Kravic, slavni muzičar i producent. važi za veliko gmiljenika žena.

Leni Kravic imao je buran ljubavni život i brojne romanse sa poznatim damama.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako ima 58 godina, muzičar i dalje privlači pažnju žena, ali, poznato je da od 2017. godine nije imao emotivnu vezu.

Svoje ljubavne priče opisao je u memoarima „Let Love Rule“.

Najveća ljubav slavnog muzičara bila je Lisa Bonet, a Leni je u ovoj knjizi detaljno opisao kako su se zaljubili.

Kako on navodi, Lisa se osamdesetih godina proslavila ulogom u seriji „The Cosby Show“. Iako je muzičar tada bio u ozbiljnoj vezi sa Ming Si Lau, koju je i verio, zaljubio se u Lisu, te se to odrazilo i na njegov odnos sa verenicom, koja je stavila tačku na njihovu ljubav.

Glumicu je smatrao najlepšom ženom sveta i pre nego što je upoznao.

Upoznali su se nakon koncera grupe „New Edition“, kada je pohvalio kosu glumice, a to je opisao „najglupljom forom“.

Prvo su počeli da se druže, a omda je postao opsednut Lisom, što je primetila i njegova verenica, koju je cela situacija navela da prekine veridbu.

Poljubili su se filmski, u studiju, kada je muzičar pokazao glumici gde je kupatilo, a onda se ona saplela i pala mu u naručje.

Venčali su se 1987. godine, a razveli 1993.

Posle Kajli i Lise, Leni je ljubio još jednu slavnu damu – glumicu Nikol Kidman.

Foto: Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia

U vezu su uplovili nakon što se ona razvela od kolege Toma Kruza, a upoznali su se tako što je Leni bio njen stanodavac. Iako je mnogima poznato da su se Nikol i Leni zabavljali, manje je poznato da su početkom 2000-ih bili i vereni, što je Kidmanova otkrila u jednom intervjuu govoreći o saradnji sa Lenijevom ćerkom na snimanju serije „Big Little Lies“.

„Poznavala sam Zoi jer sam bila verena za njenog oca“, rekla je ona, a potom otkrila i zbog čega se njena veza sa Lenijem raspala.

„Nisam baš želela vezu. Samo sam želeo da me moja deca imaju, i nije mi bilo prijatno da imam neku osobu u toj maloj gužvi. A onda sam se verila sa nekim… ali to jednostavno nije bilo u redu“, rekla je. „Nisam bila spremna. Nismo bili spremni“, rekla je glumica.

Uprkos krahu ljubavi, njih dvoje su i danas u odličnim odnosima, a u jednom intervjuu 2017. godine Nikol je nazvala Lenija „svojom porodicom“.

Govorilo se da je Kravic bio u vezi i sa Madonom, a da su varnice sevnule na snimanju njenog spota za pesmu „Justify My Love“ iz 1990. godine, međutim, muzičar je to demantovao i rekao da su „oduvek bili samo dobri prijatelji“.

Madona Madonna
Madona Foto:NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U periodu od 2001. do 2003. godine Kravic je ljubio i brazilsku manekenku Adrijanu Limu. Ona se 2002. godine pojavila i u njegovom spotu za pesmu „Yesterday is Gone“, a iste godine su se i verili.

Adrijana Lima Foto:Jordan Strauss/Invision/AP

Nešto manje od godinu dana kasnije otkazali su veridbu, a Adrijana je ubrzo uplovila u vezu sa srpskim košarkašem Markom Jarićem sa kojim je kasnije dobila dve ćerke.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših prirodnih pevačica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar