Foto:Nemanja Jovanović/Vesna Lalić/Filip Krainčanić/Nova.rs/E-Stock/Časlav Vukojičić

Nije neobično da su velike muzičke legende vrlo rano počele da se bave pevanjem. Naravno, njima karijera nije "pala s neba", već su godinama vredno radili da bi danas imali svoje mesto na estradnom nebu. Ipak, današnje nove zvezde kao da su preko noći stekle ogromnu popularnost i sa svojih dvadesetak godina zaista imaju ozbiljne karijere.

PROČITAJTE JOŠ

Grupa Hurricane je trenutno najpopularniji ženski muzički sastav na ovim prostorima. Njihove pesme su veliki hitovi, naročito među mlađom generacijom, a atraktivan izgled Sanje Vučić, Ksenije Knežević i Ivane Nikolić posebno privlači pažnju javnosti.

Sanja Vučić je najstarija članica ove grupe. Ona je rođena 8. avgusta 1993. godine, a njene koledinice su mlađe od nje za par godina. Ivana Nikolić je ’95. godište, a svoj rođendan proslaviće 16. aprila. Najmlađa u grupi je ćerka pevača Kneza, Ksenija Knežević, koja je rođena je 24. januara 1996. godine.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Teodora Džehverović, nekadašnja članica ženskog sastava „Đavolice“, pre par godina započela je svoju solo karijeru koja za sada ide u dobrom smeru. Mnoge njene pesme i dueti postali su veliki hitovi, a Teodora se može pohvaliti i time što je jako mlada, a već ima karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavideli. Ona je rođena 10. februara 1997. godine, a sutra će napuniti 24 godine.

Teodora Dzehverovic
Teodora Džehverović Foto:Nemanja Jovanović

Teodorina vršnjakinja i koleginica je Anđela Vujović, poznatija kao Angellina. Ona je ponosna vlasnica hita „Pile moje“, koje ima preko 19 miliona pregleda na Jutjubu. Iako je ’97. godište, Angellina je svojim talentom dokazala da godine nisu bitne, jer već par godina unazad svoju publiku čašćava dobrom pop/trep muzikom koja podiže raspoloženje.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, već pet godina je jedan od najpopularnijih influensera na domaćoj Jutjub sceni. On je rođen 28. decembra 1998. godine.

Andrija se okušao i u muzičkim vodama, a prošle godine se pojavio na takmičenju „Beovizija“, gde je nastupao sa pesmom „Oči meduze“. Nekoliko meseci kasnije, postao je voditelj emisije „Balkan Top Star“, tako da nema sumnje – javna scena je već njegov drugi dom iako ima samo 22 godine.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.