Novak Đoković: Priče o razvodu ne utiču na mene i na Jelenu

Showbiz 20. jun. 202016:18
Podeli:
Novak Đoković i Jelena Đoković Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena već 15 godina uživaju u ljubavi, i sve te godine su jedno drugom bezrezrvna podrška. Nole je sada istakao da se oni mnogo vole, i da ih novinski natpisi o razvodu ne dotiču.

„Ne čitam i ne pratim medije, uglavnom ne. Tako da se ne uznemiravam. Razumem da je ljudima zanimljivije da pročitaju Nole i Jelena se razvode, nego Nole i Jelena se vole. Ali, to ne utiče na mene i Jelenu jer mi se zaista volimo“, rekao je on za za hrvatsku „Gloriju“.

PROČITAJTE JOŠ

Kako kaže, oni svakog dana izjavljuju ljubav međusobno, pa se tako ne opterećuju datumima i drugim formalnostima.

„Ni Jelena ni ja nismo opterećeni takvim formalnostima. Oboje naš odnos doživljavamo tako da ga svaki dan negujemo, da ne zapustimo ono što našu ljubav čini tako snažnom. Za svaki odnos je važno da ne podrazumevamo stvari i da ga ne zanemarujemo. Poslovni, privatni, ljubavni, porodični, bračni.. Posvetio sam se svemu što je nama važno“, kaže Đoković.

Prvi teniser sveta takođe je otkrio šta ga oduševljava kod Jelene i nakon 15 godina ljubavi.

„Sve. Ona je najkompletnija osoba koju poznajem. Otvorena i puna podrške. Uz nju rastem, kao što se trudim da i ona raste uz mene-2, iskren je Nole.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar