Foto: Predrag Milosavljevic/STARSPORT/

Srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena u razgovoru sa američkim novinarom Grejemom Bensindžerom otkrili su dosta detalja iz privatnog života dok su govorili o roditeljstvu, ali i braku, te krizama kroz koje su prošli.

Dok je Novak diplomatski odgovorio na pitanje da li želi još dece, Jelena smatra da su za sada blagosloveni sa sinom i ćerkom, kojima su maksimalno posvećeni.

PROČITAJTE JOŠ

„Sve snage sam uložila u odgajanje naše dece. Iskreno, ja i potičem iz porodice sa dvoje dece. Imam dve ruke. Posvećena sam našoj deci i posvećena sam tome da im se dajem u potpunosti i balansirano. I Nole mi je kao dete, zahteva mnogo pažnje. Pune su mi ruke posla, mislim da mi više posla ne treba. Razumem Noleta, propustio je mnogo toga u odrastanju naše dece i pretpostavljam da će, kad završi karijeru, želeti još jedno dete, da se još jednom oproba. Međutim, ja kažem ne, ne kažem tvrdo „ne“ ukoliko se životne okolnosti poklope drugačije, ali moj izbor je „ne“, rekla je teniserova supruga, koju je, kako kaže, majčinstvo potpuno promenilo.

„Bila sam mnogo fokusirana na Noleta i njegove potrebe. Onda usledi period frustracije, kada shvatite da vaše potrebe nisu ispunjene. Nisam mogla da usmerim frustraciju na njega, jer nije on kriv za to, kriva sam ja i to je bio moj izbor, to da mu se posvetim. Onda je došao Stefan koji me je potpuno prodrmao, i zahvaljujući njemu shvatila sam da moram da povedem računa o sebi, jer da bih bila dobra mama, ja moram da budem dobro“, priznaje ona.

PROČITAJTE JOŠ

Ona se osmelila da progovori i o najtežem periodu koji su imali u braku.

„Biće hrabro od mene što ovo kažem pred milionima, ali pokušavala sam da se takmičim sa Noletom. Mislila sam da ne dobijam dovoljno priznanja koja zaslužujem, a da se moj rad ne vidi jer se sve odvija u pozadini. Sve što radim bilo je nevidljivo. Žene nemaju mnogo prostora da progovore, da se pokažu i postoji stereotip o ženama sportista, kako treba da izgledaju i da se ponašaju. Ja se u taj stereotip ne uklapam i drago mi je zbog toga, ali osuđivali su me zbog toga. Trebalo bi da me interesuju moda, da me interesuje kako izgledam. Nema ničeg lošeg u tome, ali mene to ne inspiriše. Zato sam morala da izmislim svoje mesto i to se pretvorilo u nadmetanje jer sam želela da dokažem da mogu da budem više od samo devojke, samo žene slavnog sportiste. Nekada me je bolelo što sam prepoznata samo kao njegova žena, sada to nosim sa ponosom“, zaključila je Jelena.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)