Nova runda rata Anđeline i Breda: Više nikom nije jasno ko koga za šta optužuje

Podeli:
Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Nema naznake da će višegodišnji rat, koji traje još od 2016. kada je podnela papire za razvod, između Anđeline Džoli i Breda Pita uskoro biti okončan.

Holivudska glumica sada je uputila optužbe na račun bivšeg supruga da koristi svoj selebriti status kako bi imao poseban tretman u sudskoj parnici vezanoj uz starateljstvo nad njihovo šestoro dece.

PROČITAJTE JOŠ

Sve je to njen odgovor na zahtev advokata Breda Pita, koji su zatražili od suda da se poništi odluka o razrešenju sudije koji nadzire njihovu parnicu. Njeni advokati na to su odgovorili u sudskim spisima, koje je na uvid dobio „Page Six“, a u kojima, između ostalog stoji da je ovakva „igra“ zapravo poslednji pokušaj slavne osobe koja time traži poseban tretman.

A njihova bitka nije stala samo na tome, već se zahuktava i oko podele imovine, tačnije njihovog francuskog imanja Château Miraval, koje su kupili zajedno dok su bili u braku. Bred Pit je pokrenuo pravne korake u Luksemburgu, želeći da zaustavi Anđelinu u prodaji svojih deonica.

Kako prenose svetski mediji, Anđelina je na lukave načine pokušala da opstruira Breda Pita u unosnom poslu s nekretninama, želeći da mu onemogući zaradu, a u to spada i prodaja njihovog francuskog dvorca. Glumac je sad optužio Anđelinu da je pokušala da proda 50 odsto svog udela u imanje, a da mu prethodno nije dala ponudu da je on isplati i postane stopostotni vlasnik.

Naime, kao deo njihovog zajedničkog dogovora bio je da će jedan drugog prvo da pita i ponudi kupovinu, ukoliko žele da prodaju deonice nečega, ali Džoli se time nije zamarala.

Bonus video

De Nirova životna priča: Kako je postao omiljeni filmski mafijaš

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar