Foto: Instagram/mirka_vasiljevic_fp

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić više od decenije žive u vanbračnoj zajednici sa njihovo četvoro dece.

Pre nekoliko godina fudbaler je uslikan kako u parku vežba sa nepoznatom devojkom, a tom prilikom je ruke držao na njenoj zadnjici.

PROČITAJTE JOŠ

Kada su ove fotografije objavljene, Vujadin je optužen da je prevario Mirku, koja je u tom trenutku kod kuće čuvala njihovu decu.

Međutim, glumica je imala razumevanja za svog partnera.

„On jeste bio na fotografijama, to je činjenica, ali morao je da vežba. To je tema o kojoj nisam želela da govorim za medije jer su mediji sedma sila, a sa silom se ne treba puno šaliti i imati neki sukob. Oni su malo napali nas, bili smo im interesantni, svašta su pisali. On jeste bio na fotografijama, ali šta sad, Bože moj…vežbalo se“, glasila je Mirkina „odbrana“ svog izabranika.

Ona nije samo imala razumevanje za Vujadinovo neverstvo, već je iskazala i nedostatak istog za parove koji se, prema njenom mišljenju, prelako razvode.

„U šoku sam koliko se danas mladi brzo razvode. Čim naiđu na prvu prepreku, svako ode svojim putem. To je za mene kukavički. Treba smoći snage i naći energiju i rešenje da se takve neke stvari prevaziđu. Vujadinu i meni su do sada najveći problemi bili ti oko selidbi, a tih svađica oko drugih žena i muškaraca nismo preterano imali“, rekla je svojevremeno glumica.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Bilo je momenata gde se meni nije dopalo kako je on odreagovao. Jako dobro ga znam, mi smo odrasli zajedno i već po njegovom izrazu lica vidim šta je. Imam svoje neke ženske sisteme kako to rešavam. Mi se zatvorimo u kuću, u naša četiri zida i dok ne isteram na čistac, ne stajem. Ne volim ništa da guram pod tepih. Kada mi nije prijalo nešto što je uradio ili kada sam bila sumnjičava, nisam se libila da sednem i otvoreno pitam: ‘Hajde da rešimo to, smeta mi to i to…’. Ako ponovo tako postupi, onda je to njegova sramota i onda to više nije to.“

„Njegov telefon i ne uzimam u ruke, kao što ni on ne uzima moj. Ne čeprkam, jer ko to radi, uvek nešto nađe. Možda se on dopisuje sa društvom i ima šalu sa nekom devojkom i ja to shvatim pogrešno. Ne diram Vujadinov telefon, ne bavim se njegovim Instagramom. Ako bude nekih preteranih lajkova, imam drugarice i familiju koja ga prati, pa to mogu da mi kažu. Ja bih mu, u tom slučaju, sugerisala da to redukuje, ako se to ne dogodi, onda on mene ne poštuje i mi to treba da rešimo. Dokle god je to u granicama normale, nemam problem s tim“, izjavila je Mirka.

BONUS VIDEO: TOP 5 najdužih brakova na estradi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (4)