Vujadin Savić i Mirka Vasiljević Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Fudbaler Vujadin Savić zbog objave u kojoj poziva na zabranu Parade ponosa u Beogradu, ušao je u žestoku raspravu sa jednom devojkom koju je izvređao.

Ovim povodom oglasila se i njegova nevenčana supruga glumica Mirka Vasiljević koja je istakla da nije mnogo upoznata da aktivnostima svog supruga u poslednje vreme, ali i naglasila da svako ima pravo na svoj stav.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovih dana sam se sa Vujadinom čula više rutinski, u smislu: ‘Šta radiš, gde su deca, kako su deca’, nismo razgovarali o drugim temama, jer sam ja bila više oko dece i posla“, rekla je Mirka, pa dodala:

„Što se tiče medijskih objava, stavova i svega drugog, svako od nas ima svoj stav, pravo… Ja sam sa njim stupila u vezu kao sa momkom koji se meni dopao, ja sam se njemu dopala. Tada sam se već bavila javnim poslom, on takođe, i od samog starta sam postavila stav da on svoju karijeru u medijima vodi kako on smatra da treba, isto tako i ja. Zajedno smo, otac je moje dece i sve što treba da završimo i rešimo, to radimo u četiri zida, kako je osnovno i kulturno, kako bi trebalo. Za sve ostale stvari, ko šta prihvata da radi, šta piše u medijima… Konkretno, u ovom slučaju, ja se njemu ne mešam ni u šta što radi, što zahtevam da i on ne čini, kada sam ja u pitanju. Ja mu kod kuće kažem svoj stav, šta mislim da je okej, a šta nije, ali on će funkcionisati kako hoće – sam odgovara za sebe, i za pozitivno i za negativno“, pokušala je da objasni Mirka za Pink.rs.

BONUS VIDEO: Top 5 najburnijih raskida

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.