Vujadin Savić Foto:Antonio Ahel/ATAImages/Screenshot

Tviterom kruži prepiska koja se navodno dogodila između fudbalera Vujadina Savića i nepoznate devojke koja mu se obratila putem Instagrama.

Naime, Savić je isprva objavio fotografiju koja se protivi predstojećem EuroPrajdu. Fotka kaže „Zabranite paradu““ i prikazuje siluete muškarca i žene koji čuvaju dete. Nepoznata devojka je odgovorila na njegov stori kontra tagom, objavom iste fotke, ali sa jasnom kritikom fudbalera i aluzijama da on vara svoju suprugu Mirku Vasiljević.

PROČITAJTE JOŠ

„Savić Vujadin, zabranite paradu dok ja, čovek sa četvoro dece, ostavljam ženu kući da bi jeb*o ku*ve jer nisam išao u vojsku“, napisala je devojka.

Fudbaler joj je, međutim, navodno odgovorio u inboksu. Kako ona tvrdi skrinšotom koji je objavila, a potom obrisala sa Tvitera – kada je postao viralan – Savić ju je zvređao najprimitinije moguće.

„Kad si već nekulturna i moram da se spustim na tvoj nivo… još nekih dva, tri dana biću sam kući… pa bi bilo dobro da dođeš, da i tebe izje*em… ne brini, obavestiću i Mirku o tome. Samo, toliko si zdepasta i debela, nije mi toliko veliki… Ne znam kako ću ti prići. Možda bolje ta šugava usta da ti napunim da manje propagiraš pederluk. Nećete šetati!“, navodno je napisao Vujadin.

Ona mu je uzvratila.

„Ah, te porodične vrednosti klasičnog seljačine“.

Foto:Screenshot/Savic Vujadin

On je potom ponovo odgovorio.

„Kao što vidiš, umem i to da budem po potrebi“.

Foto:Screenshot/Instagram/savicvujadin

BONUS VIDEO: TOP 5 najkraćih brakova na estradi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.