Nikolina Kovač: Nemam hit i nemam problem da to priznam

Showbiz 21. jul. 202118:59
Podeli:
Nikolina Kovač Foto: ATA Images

Pevačica Nikolina Kovač, koja sama za sebe kaže da je pevačica bez ijednog hita, otkriva kako joj je Halid Bešlić pomogao da se vrati na scenu.

Pročitajte još:

Taman kada je bila u jeku popularnosti nakon učešća u takmičenju „Zvezde Granda“, Nikolina Kovač je ušla u vezu sa kolegom Sašom Kaporom, za kojeg se udala i rodila dvoje dece.

Tada je karijeru stavila u drugi plan jer joj je porodica na prvom mestu. Upravo zbog toga Nikolina nije imala prostora da se dovoljno dokaže, pa je najčešće bila angažovana da peva na privatnim proslavama.

Međutim, baš u trenutku kada nije imala posla, Halid Bešlić joj je ponudio da radi s njim. Budući da je Nikolina rodom iz Sarajeva, Bešlić je znao ko je ona.

– Ja i ne znam kako opstajem. Kao prvo, nemam ni hit, da se ne lažemo. Ne mogu da se pohvalim da imam pesmu koja je slušana i koju svi znaju. Realna sam i nemam problem da priznam to. Kako opstajem tako? Verovatno zato što sam takva kakva jesam, svoja. Nikad se nisam trudila da budem nešto što nisam. Ne takmičim se ni sa kim već isključivo sama sa sobom i znam koje su moje greške, koje su dobre stvari… Kad sam krenula sa svojom karijerom i išla uzlaznom putanjom, skrenula sam levo umesto da nastavim pravo. I ne kajem se zbog toga“, kaže pevačica za Nova.rs i dodaje:

Nikolina Kovač i Saša Kapor Foto: ATA Images

– Tada sam osetila da treba tako da uradim jer nisam bila proračunata. U ovom trenutku sam spremna na neke veće stvari u svojoj karijeri jer sam mentalno sposobnija da se nosim sa tim. Zadovoljna sam sa svojom porodicom, zato i smatram da je ovo pravi trenutak za mene da se pozabavim poslom. Mislim da sam zaslužila to, imam osećaj da mi predstoje lepe
stvari. Nikada nisam dobila priliku da pevam u Beogradu za sve ove godine, ali znam da će doći i taj trenutak. Moram da se zahvalim Halidu Bešliću koji mi je pomogao kada mi je najviše trebalo. Baš u periodu kada nisam radila, nekih godinu i po dana pre nego što nas je zadesila pandemija koronavirusa, s njim sam radila na privatnim proslavama i sa svojim bendom mu bila predgrupa na velikim koncertima. Za mene je vrlo značajno iskustvo to što sam radila sa najboljim. To je potpuno druga dimenzija u odnosu na nastupe na koje odeš i sam odradiš – kaže Nikolina, dodajući da joj mnogo znače pozivi za učešće na raznim festivalima.

– Manifestacija kao što je bio festival „Vrnjačka muzička noć“ u Vrnjačkoj banji zaista znači svakom izvođaču iz više razloga. Smatram da ja još uvek nisam ostavila neki svoj lični pečat u muzici pa svaki događaj ovakvog tipa ide u korist mojoj karijeri. Neko sam ko je uvek „fej plej“ i uvek igram samo na profesionalnost i prirodnost – rekla je pevačica.

Bonus video:  Vojaž: Jako sam ponosan na prezime koje nosim

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar