Foto:Nemanja Jovanović

Pevačica Nikolina Kovač ispričala je za Nova.rs da su ona i gotovo cela njena porodica bili zaraženi koronavirusom. Kako je rekla, bolest ih je zatekla u Sarajevu, tokom praznika, zbog čega nisu mogli da mrdaju iz kućne izolacije.

„Mi smo posle praznika saznali da imamo koronavirus. Prepotsavljamo da smo oko praznika pokupili virus jer smo išli na ručak sa kumovima. Bili smo u kućnoj varijanti, razmena paketića. Ništa specijalno. Pre toga nismo ni izlazili, bili smo disciplinovani i savesni zbog naših roditelja, baka i deka itd. Čovek ima neku vrstu odgovornosti prema drugima u ovakvim situacijama,  nebitno šta o tome mislimo i koliko verujemo u koronavirus. Prosto smo se pridržavali svih preporučenih i propisanih mera“, ispričala je Nikolina za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

„Kada se taj ručak završio, a to je bio drugi dan Božića, osetili smo neke simptome. Otišli smo da se testiramo zbog starijih u kući, jer su tu sa nama bili moji baka i deka. Moram da napomenem da nas je sve to zadesilo u Sarajevu. Konsultovali smo se sa doktorima iz Beograda. Otišli smo tamo u bolnicu u Sarajevu. Sve smo radili po protokolu. Ja sam imala upalu pluća, moj suprug Saša nije. Srećnom, sve smo preguarli kako treba, osećamo se dobro sada“, dodala je pevačica.

Kako je ispričala, u tom trenutku nije bilo mrdanja iz Sarajeva. Bili su izolovani u kući, nisu izlazili.

„Deca su sve vreme bila sa mnom. Nikolaj je bio na nekoj distanci, kod mojih, jer nije bio na ručku sa nama. Dete smo, znači, izolovali. Nikoleta je imala jednu malu temperaturicu, moguće da je od zubića. Ali, ona jeste bila sa nama. Preduzeli smo sve što je u našoj moći. Svi mi sa simptomima smo bili izolovani u zasebnoj kući“, objašnjava Nikolina za Nova.rs i dodaje:

„Moji roditelji, srećom, žive u kući pored. To je kuća pored kuće. Oni su nam donosili sve iz apoteke i sve druge namernice koje su nam bile potrebne. Nismo imali takvih problema. Donosili su stvari ispred vrata, mi smo ih uzimali. Kao i u svakoj drugoj situaciji i kao i svako drugi. Tada se snalaziš kako znaš i kako umeš. Sada je sve dobro, to je najvažnije.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.