Foto:Netflix / Everett / Profimedia

Film "Evrovizija: Priča o Fire Sagi" od juče je dostupan na Netfliksu, a fanovi koji su film odgledali navode da su im osećanja pomešana.

Iako je u pitanju parodija na takmičenje, film deluje kao klasična komedija: pratimo priču o članovima grupe Fire Saga sa Islanda, Lars Erickssong (Ferrel) i Sigrit Ericksdottir (Rachel McAdams) koji nisu najbolji izvođači, ali imaju jaku želju da odu na Evroviziju.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, stručni žiri zadužen za lokalno takmičenje na Islandu želi da na takmičenje pošalje Katiana Lindsdottir, koju glumi Demi Lovato. Fanovima je u prvi mah bila neprepoznatljiva, s obzirom na to da sve vreme nosi plavu periku, a pojavljuje se u više navrata tokom filma.

U filmu se pojavljuju i evrovizijski veterani: švedski predstavnici Lorin i Džon Lundvik, Salvador Sobral iz Portugala, Ana Odobesku iz Moldavije, Bilal Hasani i Džesi Matador iz Francuske, Aleksandar Rejbak iz Norveške, Džamala iz Ukranije, Elina Nechayeva iz Estonije, Končita Vurst iz Austrije i izraelska predstavnica Neta.

Producent filma je Džon Ola Sand, koji je ujedno i producent Evrovizije svake godine.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar