Hurricane za Nova.rs: Presrećne što će se Evrovizija održati

Showbiz 02. apr. 202014:08
Podeli:
Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Nakon što je odlučeno da će Evrovizija biti otkazana zbog pandemije koronavirusa, holandski javni servis će ove godine, umesto klasičnog takmičenja, organizovati alternativni šou pod nazivom "Eurovision: Europe Shine A Light", gde će učestvovati i grupa Hurricane.

Ovim povodom su devojke iz grupe Hurricane za Nova.rs ističu da su srećne jer će se Evrovizija ipak održati, pa makar i na ovaj način.

PROČITAJTE JOŠ

„Pesrećne smo što će se održati Evrovizija pa čak i na ovaj način. Drago nam je što je ovako odlučeno bez obzira na to što se neće održati u areni, već će sve biti u kućnim uslovima. Svakako da je bolje i bezbednije tako zbog celokupne situacije koja nas je zadesila ali srećne smo što će se ipak naš trud i rad isplatiti“, rekle su Ivana, Ksenija i Sanja za naš portal.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Poseban program pod nazivom „Eurovision: Europe Shine A Light“ okupiće 41 ovogodišnjeg učesnika, ali i stare izvođače, koji će izvesti hitove Evrovizije na prepoznatljivim mestima širom Evrope.

Voditelji programa biće Šantal Janzen, Edsilija Rombli i Jan Smit, koji su bili najavljeni i kao voditelji otkazanog takmičenja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.