Nataša Bekvalac: Bog mi je dao život prepun grešaka, sad mi je jasno zašto

Showbiz 02. avg. 202122:32 > 22:33
Podeli:
Nataša Bekvalac Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nataša Bekvalac je nedavno u jednom intervjuu istakla kako je se sada najlepše oseća u karijeri. Nedavno je i izdala duet "Iz daleka" sa Rastom, koji je osvojio publiku na prvo slušanje.

PROČITAJTE JOŠ

Bekvalčeva se osvrnula na to koliko ju je život promenio i kako se to odrazilo na njenu muziku.

„Stasavam ja kao žena i mislim da žensko biće stasava dok god diše. Tako menjam svoju energiju u svojoj muzici. Prosto ne privlače me više pesme koje imaju tu neku patetičnu energiju po kojoj sam ja u biti i poznata. Imam ja patetike u sebi.

„Ona se modifikovala u jednu potpuno ratničku energiju. Mislim da publika najlepše reaguje na nešto što je iskreno. Ja sam uvek bila iskrena, kada sam bila baš nemoćna, pevala sam takve pesme.“

„Sad se osećam jako stabilno, osećam se moćno, ali ne moćno u ego tripu nego muzički, kao žena sam prilično zadovoljna. Mislim da će se to kroz moju muziku i osetiti.“

Nataša je na kraju istakla da se sada oseća najlepše kada je reč o njenoj karijeri. – piše portal IDJ

„Delom i iskustvo stoji iza mene. Niko ne raste iz nekih preteranih pobeda. U principu svako raste iz poraza, iz gubitaka, iz tuge. Nikada nisam čula da je neko ekstremno napredovao zato što mu je super išlo.

„Meni je tako Bog dao život prepun geršaka. Sad mi je jasno iz kog razloga.“

„Kad kažu za ženu, ja imam 40 godina, da su to nove dvadesete, ne mislim na rivalitet, nikad nisam imala taj momenat, nego da se stvarno dobro osećam u svojoj koži“ zaključila je.

Nataša je nedavno otišla na kraći odmor na Ibicu i povela ekipu za nove poslovne poduhvate koji je očekuju na tom proputovanju.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar