VIDEO Nataša Bekvalac: Konačno sam počela da poštujem sebe

Showbiz 27. jul. 202120:03
Podeli:

Nataša Bekvalac objavila je duet s reperom Stefanom Đurićem Rastom pod nazivom "Iz daleka". Kako kaže, između njih se stvorila lepa energija koja je rezultirala letnjim hitom, a ona se nada da će se saradnja nastaviti i na budućim zajedničkim projektima.

Pročitajte još:

Kako je došlo da tvoje i Rastine saradnje?

– Prvo se desilo poznanstvo, a onda nedugo potom i ideja o saradnji i zajedničkoj pesmi, gde je on preuzeo autorski deo kad su muzika i tekst u pitanju, a ja sam kad je estetski, tako da smo se lepo razdelili i nastala je ova božanstvena numera.

Hoće li on možda potpisati i tvoj novi album?

– Toliko smo lepo sarađivali na ovoj pesmi da se ja iskreno nadam da ćemo sarađivati i na mojim i na njegovim projektima. Stvorila se mnogo lepa energija i ne postoji nijedan jedini razlog da ne budemo saradnici u budućnosti.

A kada možemo da očekujemo album?

– Zavisi od ove situacije. Moj album je generalno spreman. Od onog trenutka kada uđem u studio, treba mi nekoliko meseci da ga realizujem. Želim da materijal ne bude bajat na neki način i trudim se da se postavim shodno onome što se dešava.

U novoj pesmi izgovaraš jednu psovku. Koliko često to radiš u realnom životu?

– Pa, psovnem kao u pesmi. Nisam neko ko se snebiva na realan život, a nisam ni neko ko ne vodi računa o svom rečniku. Ne samo kao javna ličnost, već generalno i u privatnom životu. Mislim da psovka čak i u pesmi ima svoj smisao i da nije preterana, već da ne postoji bolji izraz kada vidiš da će neki odnos da bude rizičan. Bukvalno, za*ebano je prava mera.

Rasta i ti u spotu predstavljate svetlu i mračnu stranu, odnosno crno i belo. Jesi li u životu više anđelak ili đavolak?

– Bila sam ekstrem i bila sam crna ili bela, ali sve sam više spremna na kompromise u bilo kojoj sferi života. Spremna sam i na boje, spremna sam da sve bude u redu, a ne ekstremno. Spremna sam da budem mirna i srećna.

Živiš s tinejdžerkom, trogodišnjom devojčicom i mnogo pasa, a nemaš posao kakav ima prosečna mama. Kako uspevaš da uskladiš sve to?

– Moj život je jako težak. Biti samohrani roditelj, samohrana mama, jako je teško, ali te nekako čini da kroz to rasteš i više poštuješ i voliš sebe. Kroz tu svoju ulogu sam sebe najviše zavolela i najviše sebe počela da poštujem, jer to nije bilo kakva uloga. Ti si direktno odgovoran za dva bića koja voliš najviše na svetu. To mi je verovatno dodeljeno iz nekog razloga da kroz tu bezuslovnu ljubav tako rastem.

Mama ti je najstroži kritičar. Za poslednju pesmu je rekla da je kič. Šta je rekla za ovu?

– Sada je rekla da je fenomenalna. Malo se i zaplakala. Iznenadila se jako, ali prijatno. Rekla je da su i pesma i spot fenomenalni.

Natasa Bekvalac promocija
Nataša Bekvalac Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Javno si podržala Zakon o istopolnim partnerstvima, a čini se da od toga, bar za sada, ništa neće biti…

– Zašto misliš da neće ništa biti? Počeli smo. Ne možeš da uspeš ako ne počneš. Nijedan proces kad su takve teme u pitanju, pogotovo kad je naša država u pitanju, ne može da bude tako lagan. Mora se biti spreman na jedan proces koji podrazumeva i gubitak bitke, ali suštinski ne odustati i slati najiskreniju moguću energiju da bi se takve stvari dovele do kraja, a nijedna borba nije laka. Samo je važno ne odustati i početi.

Tvoja sestričina Zoi takođe je nedavno objavila singl. Kako ti se dopada njen rad?

– Sve što ona radi meni je fascinantno i za mene je to novo. Ja bukvalno ostanem zatečena takvim idejama i takvom kreativnošću. Ja sam znala da je ona jako talentovana. Kako se više oslobađa, tako i pokazuje svu raskoš svog talenta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar