Nataša Bekvalac i slatke muke roditeljstva sa ćerkom Hanom

Showbiz 29. jul. 202121:57 > 30. jul. 2021 00:50
Podeli:
Nataša Bekvalac Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nataša Bekvalac je nedavno otišla na kraći odmor na Ibicu i povela ekipu za nove poslovne poduhvate koji je očekuju na tom proputovanju.

PROČITAJTE JOŠ

Objavljivala je fotografije od prvog dana dolaska na omiljenu destinaciju. Fotografije su zabeležile sve momente sa druženja sa plaže sa njenom ekipom, dok danas Nataša nije objavila fotku na kojoj pozira u bikiniju zlatne boje.

Pokazala je zavidnu figuru gde se vidi kako uživa.

Na toj fotografiji se oglasila i njena ćerka Hana sa komentarom : „Niste me Tatjana i ti povele da vas slikam“

Na to se nadovezala Nataša u duhovitom „strogom“ mama fazonu: „Pa kada si htela u svom Ns da ostaneš, svako snosi posledice svojih odluka“.

To su one slatke muke roditeljstva gde mama trenira „strogoću“…

Kako to uvek biva kada mame „prekorevaju“ decu, u pomoć uskaču tetke : „Vodiće tebe tetka Taca da jezdimo po primorju“, dodala je Tanja Mrkić, Natašina sestra.

Hana je oduševljeno odgovorila tetki na „pomoć“: „Niko kao moja taca“

Nedavno je Nata odgovarala na pitanja koja su se ticala njenog roditeljskog iskustva sada kada živi sa tinejdžerkom, trogodišnjom devojčicom i mnogo pasa, a nemaš posao kakav ima prosečna mama. Kako uspevaš da uskladiš sve to?

„Moj život je jako težak. Biti samohrani roditelj, samohrana mama, jako je teško, ali te nekako čini da kroz to rasteš i više poštuješ i voliš sebe. Kroz tu svoju ulogu sam sebe najviše zavolela i najviše sebe počela da poštujem, jer to nije bilo kakva uloga. Ti si direktno odgovoran za dva bića koja voliš najviše na svetu. To mi je verovatno dodeljeno iz nekog razloga da kroz tu bezuslovnu ljubav tako rastem“

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar