Nataša Bekvalac kuma Beograd Prajda 2021. godine

Showbiz 14. sep. 202113:42
Podeli:
Nataša Bekvalac Foto: Promo

Pop zvezda Nataša Bekvalac biće kuma ovogodišnjeg Beograd Prajda, koji se održava u subotu, 18. septembra u prestonici Srbije.

Nataša je tokom čitave karijere bila verna saveznica LGBTI+ zajednice. Kao muzička gošća na Beograd Prajdu 2016, jasno i nedvosmisleno je iskazala punu podršku Prajdu i LGBTI+ zajednici u Srbiji. U godinama koje su usledile, na više načina je javno zagovarala za poboljšanje položaja kvir osoba u našoj zemlji.

PROČITAJTE JOŠ

Učestvovala je u kampanji “Šta nas žulja”, kako bi javnosti stavila do znanja važnost usvajanja zakona o istopolnim zajednicama. Takođe, tokom svog koncerta u Štark areni 2019, deo nastupa posvetila je podršci LGBTI+ zajednici, osvetlivši Arenu u duginim bojama. Nataša je i nebrojano puta govorila za različite medije o problemima LGBTI+ zajednice.

“Prajd je jedan od najvažnijih simbola borbe za jednakost i slobodu. Iako Prajd skreće pažnju na probleme LGBTI + osoba u društvu i zalaže se, pre svega za pravnu jednakost, to je samo jedan mali deo mnogo šire borbe koja se tiče svih nas; niko nije jednak dok svi nismo jednaki i niko nije slobodan dok svi nismo slobodni i zato pozivam na solidarnost kako bismo izgradili bolje društvo za sve nas“, rekla je Bekvalac ovim povodom.

Nataša 18. septembra šeta Beogradom za prava LGBT osoba, a nakon šetnje, u parku Manjež, garantuje nam spektakularan nastup.

„Vidimo se od 16:30 #LjubavJeZakon“, poručuju iz Beograd Prajda.

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar