Nastavak virtuelnog rata na mrežama: Novaković – Mihajlović

Showbiz 22. apr. 202123:57 > 23. apr. 2021 00:0014 komentara
Podeli:
Bojana Novaković, Zorana Mihajlović
Foto: MUNAWAR HOSAIN / INSTAR Images / Profimedia / TANJUG/ KABINET POTPREDSEDNICE VLADE SRBIJE, MRE/ ZORAN PETROVIC

Glumica Bojana Novaković ne prestaje u svojim objavama na Instagramu da osuđuje ministarku rudarstva i energetike, Zorane Mihajlović, zbog njenih objava o dolasku kompanije Rio Tinto i sve većeg zagađenja i uništavanja životne sredine u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ:

„Tako je Zoki. Svi prave buku i politiku od ove bezbedne prilike koju nam pruža Rio Tinto, osim naših pošetnih političara. Vi mislite samo na narod. Žrtvujete se! Prodajete zemlju na kojoj ne živite, zato što je to najbolje za ljude. Hvala Bogu, imamo vas da nas zaštitite od naših instikata. Ja tek sada shvatam koliko je lažna ljudska potreba za čist vazduh i vodu! Srbi može bez vode! Srbi može bez vazduha! Zoki, ne samo da si genije što se tiče rudarstva i energetike, nego si i ozbiljan ekolog. To se u mom biznisu zove trostruka pretnja! Jedinstvena si u svetu politike i hvala ti što ne politizuješ ovu humanitarnu priliku za Srbiju“, napisala je Bojana, a kao odgovor na Zoraninu objavu o Jadru:

Podsetimo, u Beogradu je, ispred Skupštine Srbije, početkom aprila održan protest pod sloganom “Ekološki ustanak”. U organizaciji skupa učestvovali su brojni ekološki, građanski pokreti koji traže zaštitu prava na zdrav vazduh, vodu i zemlju. Nakon protesta, okupljeni su u dugoj koloni krenuli ka zgradi Vlade Srbije. Ispred zgrade RTS-a aktivisti su tražili dvosatnu emisiju o ekološkoj situaciji u Srbiji.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar