Foto:Screenshot/TV Prva

Nakon što su Jovana i Željko Joksimović dobili rezultate testa na koronavirus da su oboje negativni, voditeljka se oglasila i na društvenoj mreži putem koje je poslala snažnu poruku.

Foto: Instagram/jjovanajoksimovic

 

„Nije sramota biti bolestan. Sramota je lagati da je bolestan onaj ko nije. Željko i ja smo se testirali na koronu. Negativni smo. Društveno je odgovorno testirati se ukoliko ste bili u kontaktu sa nekim kome je potvrđen virus“, poručila je Jovana.

PROČITAJTE JOŠ

Inače, dok je par čekao rezultate testa na COVID 19, pojavile su se spekulacije da su voditeljka i njen suprug pozitvni na koronu, međutim, oni su danas izašli u javnost s informacijom da je PCR test pokazao negativne rezultate.

Oni su se testirali jer su bili na proslavi rođenja unuka Svetlane Cece Ražnatović, koja je juče potvrdila da su ona i njen sin Veljko pozitivni na koronavirus, dok je Anastasija i posle dva testiranja navodno negativna.

Cecin i Anastasijin prijatelj i lični frizer Stevan Radivojecić, takođe je potvrdio da je zaražen, a pre nego što je saznao da ima koronu bio je i na proslavi rođendana Mije Borisavljević, koja još čeka rezultate testa.

Aleksandra Prijović, koja je bila na žurki Ražnatovića, otkrila je da je negativna na koronu, pa se sinoć pojavila pred beogradskom publikom na nastupu u jednom klubu. Žika Jakšić, producent „Granda“, potvrdio je da je negativan na virus, kao i Jovana i Željko Joksimović.

PROČITAJTE JOŠ

Među zvanicama na veselju Ražnatovića bilo je još poznatih, kao što su pevačica Sanja Đorđević sa ćerkom, Mirko Šijan sa Veljkovom svastikom Bojanom Rodić, Filip Krajinović, Marina Visković, Maja Berović, Marijana Mateus, Aco Pejović sa suprugom, Miloš Nadaždin i drugi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare