Irfan Mensur Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs
Irfan Mensur Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pre deset godina, glumac Irfan Mensur je sa tadašnjom suprugom Srnom Lango bio deo ekipe koja je učestvovala u rijalitiju "Parovi." Danas govori o tome kako se pokajao što je ikad prihvatio taj poziv.

„To je najveća prevara u kojoj sam učestvovao. Ja tu ni po čemu nisam pripadao. Zato smo Srna i ja izašli iz toga posle 21 dan. Kada smo ušli, posle 24 sata smo već počeli da pregovaramo sa produkcijom o izlasku, ali su finansijski penali toliki da to nismo mogli da podnesemo. Zarada je bila takva da se prosto onesvestiš kolika je, a penali da izađeš dvostruko ili trostruko veći. Srna i ja to nismo imali“, ispričao je glumac u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“.

PROČITAJTE JOŠ

„Već posle 24 sata smo shvatili da smo ušli u veliku prevaru. Podnaslov tog rijalitija u koji smo ušli Srna i ja je glasio – Drugo lice Srbije. Mi smo dobili tzv. “book” kako će to da izgleda. To je trebalo da bude nešto što će pokazati da ljudi mogu zajedno da komuniciraju. Političarka sa svojim mužem koji je recimo inženjer, doktor sa svojom suprugom koja je recimo ekonomista, Irfan Mensur koji je recimo glumac i njegova supruga koja je glumica… Da komuniciramo, pričamo o svojim zanimanjima, hobijima, da se družimo. Opozit svim rijalitijima koji su se do tada pojavili“, rekao je Mensur u emisiji.

U vili „Parova“ je, kaže, sve bilo suprotno od onoga što su očekivali.

„Zbog toga smo bili veoma očajni i zato smo i izašli posle 20 dana. Te noći kada smo izašli taj rijaliti se pretvorio u jednu skaradnu igrariju koja traje i dan danas“, rekao je on.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.