Jami Gertz Foto:Frederick M. Brown / Getty images / Profimedia

Džejmi Gerc i zvanično je najbogatija glumica na svetu, ali ne zbog svojih angažmana.

Iako njeno ime mnogima nije poznato, ostvarila je uloge u filmovima i serijama „Bezgranična ljubav“, „Raskrsnica“, „Devojka iz Džersija“, „Tvister“, „Urgentni centar“, „Ali Mekbil“, „Moderna porodica“, „Komšije“, „Ovo smo mi“ i drugim.

PROČITAJTE JOŠ

Svakako, titulu najbogatije glumice nije stekla isključivo glumačkim angažmanima. Ona i njen suprug Toni Resler suvlasnici su NBA tima „Atlanta Hawks“ i manjinski vlasnici „Milwaukee Beaversa“, piše NME.

Prema sajtu Celebrity Net Worth, Džejmino bogatstvo procenjuje se na osam milijardi dolara. Iako bi mnogi pretpostavili da se „bogato udala“, istina je da je u vreme njenog i Tonijevog venčanja ona bila ta koja je više zarađivala, a on je godinu dana nakon venčanja sa prijateljima pokrenuo posao koji mu se, vremenom, prilično isplatio.

Jami Gertz Foto:KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Kako se navodi, ona je plaćala sve njihove odmore i kupila je njihov prvi dom u Los Anđelesu.

Ovaj par poznat je i po svojim humanitarnim poduhvatima. Njih je 2012. godine fond „Giving Beck“ imenovao kao donatore broj jedan među svim javnim ličnostima, nakon rekordnih 10 miliona dolara fondacije „Resler-Gerc“, koja se prvenstveno fokusira na umetnost, obrazovanje i zdravstvo.

Glumica je i direktorka odbora „Melanoma Research Alliance“.

BONUS VIDEO: Gvinet Paltrou: Omražena kraljica Holivuda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar