FOTO: Printscreen/Instagram/julietheisofficial

Influenserka Džuli Teis, koja se proslavila u Netfliksovom rijaliti šou programu "The Trust: A Game of Greed", odlučila je da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, tačnije u Dubrovnik.

Svoje razloge za tu odluku otkrila je u videu na TikToku gde ima više od pola miliona pratioca.

„Mislićete da sam totalno skrenula kad vam ispričam kako sam se preselila u Hrvatsku. Originalni plan je bio da se preselim u Los Anđeles. Rešila sam se stana, prodala sav nameštaj, kupila novi auto da bih mogla da se vozim po L.A.-ju. Odjednom, kao da su stvari krenule nizbrdo.“

„Stvorila mi se neka teskoba oko odlaska u L.A. Odlučila sam da meditiram i bilo je jasno da mi je svemir rekao da ne idem u L.A. OK, neću ići, ali šta da radim kad sam upravo prodala sve što imam? Svemir mi je rekao da se preselim u Hrvatsku.“

U drugom je videu pokazala svoj novi stan u Dubrovniku, a zatim je pratiocima snimila i kako izgleda kupovina namirnica.

„Cene su slične kao u Americi kad je reč o restoranima, ali išla sam na neka skuplja mesta. U prodavnicama je sve jeftinije“, ispričala je.

Zatim je otkrila što najviše mrzi u Evropi.

„Volim Hrvatsku, ali, dajte, ljudi, morate prestati pušiti. Kosa mi miriše kao pepeljara. Da ne govorim o odeći. U Americi nije dozvoljeno pušiti ni na javnim mestima jer je pušenje loše i za druge ljude oko vas“, požalila se.

BONUS VIDEO: TOP 5 domaćih glumaca koji su uspeli u inostranstvu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare