Nada Topčagić: Žalim za lepotom i mladošću

Showbiz 22. jul. 202019:39
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

"Kad sam mlada i zategnuta, mogu da budem i gola. A mi smo nekada na sve to imali i pesme. Danas je totalno drugačije vreme", rekla je pevačica za portal Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Nada Topčagić ne može da se pomiri s činjenicom da stari i da više nije u zavidnim godinama. Naime, pevačica je u jeku popularnosti posle izdatog hita „Jutro je“ bila proglašena seks simbolom, što su i njene kolege potvrdile kada su je hvalile u intervjuima. Međutim, iako joj teško pada pomisao na godine koje dolaze, ona za razliku od mnogih žena na svom telu i licu nije radila nikakve korekcije, a to je i potvrdila u razgovoru za portal Nova.rs.

Foto: Printscreen/YouTube/Jelena Osijek OS

„Do jutra gledam stare snimke i slike i teško se mirim s tim. Starost nije lepa, žalim za lepotom i mladošću. Kad sam počela karijeru, putovala sam sa Verom Ivković i Anđelkom Govedarević. Poželela sam da imam dugu haljinu kao one, a Anđelka mi je rekla: „Bože, Nado dete, sama mladost je lepa“. Tek sada vidim da je u pravu. Kad sam mlada i zategnuta, mogu da budem i gola. A mi smo nekada na sve to imali i pesme. Danas je totalno drugačije vreme. Svako peva i drži mikrofon, bitno je da imaš pare i onda možeš sve. Nekada to nije tako izgledalo kao sad. Morao si da imaš glas, pa pesmu i tek onda izgled“, rekla je pevačice i dodaje da joj je u mladosti jedini zdrav konkurent bola Zorica Brunclik.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar