Tina Ivanović Foto: E-Stock_caslav_vukojicic

Pevačica se oglasila nakon drame.

Pevačica Tina Ivanović proživela je pravu dramu na nastupu u Zrenjaninu. Tek što je počela da peva, u klub je upalo oko 150 naoružanih specijalaca i pohapsilo više osoba.

PROČITAJTE JOŠ:

U prilog tome svedoče i snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama, a na kojima se vide pripadnici Žandarmerije kako ulaze u lokal u kom je pevačica držala koncert. Ivanovićeva nije ni slutila da će se veče pretvoriti u pravu dramu.

To je potvrdio i njen muž i menadžer, Zvezdan Anđić.

„Trebalo je da napravimo koncert za pamćenje, ali, nažalost, sve je to prekinuto. Upala je Žandarmerija, policija, SAJ, inspektori u civilima, beogradski i novosadski, verujte, kao na filmu. Nas, doduše, nisu dirali, samo su nam rekli da stanemo u stranu i dali smo lične karte. Ne možemo da prežalimo ovo što se desilo jer je sve krenulo kako treba, ali ubrzo se desio skandal“, rekao je on za Kurir.

„Ovako nešto nisam doživela, a pevala sam u najvećim diskotekama u našoj zemlji i Evropi. Preplašila sam se jer nisam znala o čemu se radi. Ovo nisu naivne situacije. Žao mi je, jer je veče odlično počelo. Publika je bila raspoložena i bila sam sigurna da će sve biti savršeno. Još se oporavljam i samo mi se vraćaju slike policije koja hapsi, sve je bilo jako čudno“, dodala je Tina.

BONUS VIDEO: Nadica Ademov o pripremi albuma prvenca

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter

Komentari

Svi komentari (1)