Mirza Selimović: Spontano sam gostovao na Harijevom koncertu

Showbiz 16. maj. 202123:57
Podeli:
Mirza Selimović Bonasera Foto: Promo
Foto: Promo

"Ja sam se čuo s njim da popijemo kafu jer sam bio u Beogradu, a on me je pozvao da pevam na njegovom koncertu. To se desilo potpuno spontano, a meni je srce bilo puno", pohvalio se Mirza Selimović.

PROČITAJTE JOŠ

Pobednik osme sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Mirza Selimović, uvek je isticao da su mu uzori Zdravko Čolić, Hari Varešanović i Dženan Lončarević. Dok se takmičio u popularnom muzičkom šou programu uglavnom je izvodio njihove hitove koji svakodnevno sluša i peva ih na svojim nastupima.

Međutim, kada mu slobodno vreme dozvoljava ume i da ode na njihove koncerte radi uživanja, pa je tako sasvim spontano gostovao na koncertu Harija Varešanovića.

„Ja sam se čuo s njim da popijemo kafu jer sam bio u Beogradu, a on me je pozvao da pevam na njegovom koncertu. To se desilo potpuno spontano, a meni je srce bilo puno“, pohvalio se Selimović u današnjoj emisiji „Grand Specijal“.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Podsetimo, Mirza Selimović u „grandovom“ takmičenju prvi put je izveo pesmu Dženana Lončarevića „Nikome ni reč“, pa je od prve večeri postao favorit jer je zadobio publiku širom Balkana.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar