Foto:_E-Stock_danijel_milutinovic

Pevač Miroslav Ilić više od pet decenija živi u Beogradu, ali konstantno oseća nostalgiju za rodnim selom Mrčajevci, u opštini Čačak. Čak ga i stanovnici doživljavaju domaćinom jer je ranije više vremena provodio na selu nego u gradu.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je njegov otac Života preminuo u oktobru 2015. godine, Ilić je na svom imanju napravio pravi zamak za uživanje, pa je tako njegov posed proglašen kao najlepši u celoj okolini. Naime, on je renovirao dve kuće, a na jednoj je podigao sprat. U dvorištu je napravljen cvetni vrt i bazen, koji najčešće koriste njegovi unuci kada borave tu na letnjem raspustu. Kako bi Miroslav rekao, u srećna vremena, okupljao je komšiluk i zajedno su roštiljali i pravili sedeljke u dvorištu.

Slavuj iz Mrčajevaca za Nova.rs je ispričao da mu je srce puno kada je u svom selu, koje ne može zameniti ni hiljadu najsvetlijih gradova.

„Kad god sam u prilici i kad god mogu da uhvatim neku krivinu odlazim u svoje selo. Živim u Beogradu i volim Beograd, da ne ispadne da se nešto žalim. Međutim, uvek se razgali duša kad sam u Mrčajevcima, to je nešto neobjašnjivo. Tada pomislim u sebi: „Ma kakav Beograd, ovde je raj“. Pre pandemije češće sam vreme provodio tamo, a sada smo svi saterani u neki ćošak. Čekamo da sve ovo prođe. Voleo bih sam više u mogućnosti da budem u Mrčajevcima“, rekao je Ilić.

Sigurno je da pevač ni za milijarde ne bi prodao svoje imanje koje je nasledio od svog pokojnog oca.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare