Mirka Vasiljević Foto:Ivan Dinić/Nova S

Glumica Mirka Vasiljević, koja od nedavno sa porodicom boravi u Lubljani zbog novog fudbalskog aganžmana njenog supruga Vujadina Savića, sarađivala je sa Danijelom Štajnfeld. One su imale bliski kontakt u filmu "Doba nevinosti" gde su igrale medicinske sestre, a kasnije su obe igrale u filmu "Mi nismo anđeli 2", ali nisu imale zajedničke scene. 

Mirka ne želi da govori o aktuelnoj temi i Danijelinih optužbi da ju je silovao Branislav Lečić, ali za Nova.rs kaže da je imala lepu saradnju sa koleginicom.

„Sa Danijelom sam radila promo film „Doba nevinosti“ koji su radili Dimitrije Vojnov i Danilo Bećković. Bile smo medicinske sestre i super smo sarađivale. Kao i sa ostalim kolegama, i sa njom sam imala super odnos. Talentovana devojka, stekla sam takav utisak. Kasnije smo radile i na filmu „Mi nismo anđeli 2″, ali nismo imale direktan kontakt. Danijela je imala scene samo sa Kojom, pa ja na snimajućem danu nisam ni bila. Jedino o kome mogu javno da pričam i dublje govorim je moj kum Nikola Janičić. Što se tiče aktuelnih priča, ni za onaj prethodni slučaj oglašavala iz prostog razloga jer ne volim da budem u svakoj lorbi mirođija. Nije mi baš dužnost da kao javna ličnost sve komentarišem. Naravno da ne volim da bilo ko bude ugrožen i da mi ne prija da čujem da je bilo ko na bilo koji način nekoga povredio. Kad se donese neki zvaničan dokaz ili slično, onda treba dati podršku svim ljudima koji se osećaju loše“, rekla je Vasiljevićeva.

Foto: Zoran Lončarević

Glumica dodaje da inače sa kolegama ima korektan odnos, pogotovo kada dane provode na brojnim snimanjima.

PROČITAJTE JOŠ

„Sa svi svojim kolegama sam u odličnim odnosima i sa svima sam , Bogu hvala, imala lepu saradnju. Negde, mi glumci kada radimo nešto zajedno ne postajemo samo kolege nego neka šira i veća porodica jer se mnogo sati provede na snimanju. Nekada ste u ulogama majke i ćerke, muž i žena, otac i dete, zavisi ko šta igra. Neke emocije se stvore u vama dok igrate i morate se, na neki način, povezati i približiti toj osobi u zdravom i normalnom kontekstu. Baš sam danas nešto razmišljala oko posla i kažem sebi da sam već 17 godina u svom poslu i da nikada nisam imala nikakve probleme i da sam stvarno uživala radeći ga. Čak i kada dobijem ponudu za novi projekat, često mi se desi da se ljudi ispred i iza kamere preklapaju i uvek mi bude osmeh na licu kada čujem da sa nekim poznatim radim, pa čak i novim jer imam priliku da se upoznam“, rekla je Vasiljevićeva.

Podsetimo, Danijela Štajnfeld, koja je pre nekoliko meseci u svom dokumentarnom filmu snimljenom u Americi otkrila javnosti da je bila žrtva silovanja, pojavila se pre nekoliko dana u beogradskom Višem tužilaštvu gde je, kako je Nova,rs nedavno ekskluzivno saznala, otkrila identitet seksualnog napasnika i rekla da se radi o Branislavu Lečiću.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare