Foto: N1

Marija Štajnfeld, majka Danijele Štajnfeld, povodom optužbi njene ćerke na račun glumca Branislava Lečića za silovanje, koje se prema njenim rečima dogodilo u maju 2012. godine, izjavila je za Nova.rs da je pravda spora, ali dostižna, te da će se istina dokazati.

PROČITAJTE JOŠ

„Danijela se potrudila i sve je rekla što bi trebalo da se kaže, nemojte mi zameriti. Sve je rečeno, a ja ne bih volela da ja govorim u njeno ime. Imam samo jedno da poručim – pravda je spora, ali dostižna. Istina će se dokazati“, kratko je za Nova.rs prokomentarisala glumičina majka, koja je u petak nadležnima za seksualno zlostavljanje prijavila glumca i političara Branislava Lečića.

Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu “Zaceli me” izjavila da je silovana, dok je javnost u ponedeljak saznala da za to optužuje Branislava Lečića. Nakon ovog događaja Danijela je rešila da se preseli u Ameriku.

Nakon što su u javnost dospele pomenute informacije, Branislav Lečić se oglašavao više puta, gde je između ostalog i rekao da je spreman da ide na poligraf.

PROČITAJTE JOŠ

“Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem da nemam nameru da napuštam teritoriju Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja”, naveo je juče Lečić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.