Mirka Vasiljević Foto:Ivan Dinić/Nova S

Poznata glumica uspešno usklađuje karijeru i obaveze oko šestočlane porodice.

Mirka Vasiljević i njen suprug fudbaler Vujadin Savić živeće na novoj adresi jer je njemu istekao ugovor u prethodnom klubu.

PROČITAJTE JOŠ

„Vaga sam u horoskopu i negde se trudim da i u životu obe strane, privatna i poslovna, budu negde na sredini. Kada sam previše domaćica, pa pretegne da je porodica jača, da sam posao zapostavila, onda se aktiviram poslovno, a ako nema poziva za serije i filmove, moja glumačka ekipa i ja se malo probudimo i pojačamo posao. Ako preteram sa poslom, onda gledam da se vratim kući. Naravno, bude to nekad naporno, ali nekako uz pomoć svoje matične porodice, roditelja i tetke za koje sam vezana, a onda i supruga, vratim se u dobru energiju, jer se ‘naslonim’ na njih i oni me vrate na pravi put. Imam njihovu podršku, što mislim da veoma znači“, ističe Mirka za „Blic“.

Glumica dodaje i da se raduje predstojećim predstavama, koje joj predstavljaju beg od svakodnevice.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Jako sam ponosna na celu svoju glumačku ekipu, što se tiče predstava jer svi smo tim koji punih osam godina pobeđuje, jer za početak opstali smo i funkcionišemo skladno, prijamo jedni drugima. Nekako u žargonu volim da ih nazovem moj ‘spa centar’, jer oni su meni beg od moje rutine, od mojih privatnih stvari, problema, umora, brige, porodične kolotečine. Mi smo sada postali i članovi dalje familije, gde se žalimo jedni drugima, pričamo, pevamo, putujemo i nižemo uspehe. Sve to čini život bogatijim i nekako na kraju kada dođemo u neku duboku starost, jedino nam to ostaje, a to su lepi momenti i uspomene koje smo postigli“, ističe glumica o svojoj ekipi sa predstava.

Ona dodaje i da je gluma kroz godine postala sastavni deo nje.

„Gluma je našla put do mene i kao trinaestogodišnjakinja sam ušla u ovaj posao i dan danas nisam prestala sa radom. Imala sam kvalitet i mogućnost da učim od najboljih, budem u njihovoj blizini i budem ‘sunđer’ koji upija i gleda kako oni to rade i uvek su mi govorili da je bitan kvalitet, a ne kvantitet u radu. Gluma je ušla u moj krvotok i negde kada sam došla u te godine da se pitam šta bih volela da budem, već sam to bila. Ovo ne doživljavam kao svoj posao, već način kako bi dobro disala i funkcionisala. Prvo sam krenula od serija i filmova, pa mi je falilo pozorište, pa sam onda, kad sam krenula da rađam decu i kada nisam mogla da iskombinujem puno snimanja, pozorište mi je super leglo da zatvorim taj krug, a i mnogo mi je lakše da iskombinujem da sam više kod kuće, nego kada su snimanja u pitanju i sa dosta premijera, gostovanja, putovanja… Tako da, moja šoljica čaja definitivno je gluma u bilo kom obliku, jer kao dete sam počela i to je sastavni deo mene“, kazala je Vasiljevićeva.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)