Mirka Vasiljević o imenu za bebu: Deca mi daju predloge koje čuju na Jutjubu

Showbiz 27. avg. 202113:20
Podeli:
Mirka Vasiljević Foto:Ivan Dinić/Nova S

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić čekaju četvrto dete, a glumica je u razgovoru za "Blic" između ostalog otkrila i da li su već izabrali ime za prinovu.

Glumica je istakla da će svi članovi porodice odlučivati o imenu za bebu, te da njihovo troje dece uglavnom predlažu imena koja čuju na televiziji ili na Jutjubu.

PROČITAJTE JOŠ

„Za sada će nas petoro odlučivati o tome. Deca su već velika, imaju svest da dobijamo novog člana porodice, pa i oni imaju pravo glasa. Oni na dnevnom nivou daju predloge. To su imena koja čuju na TV-u, Jutjubu. Naravno, saslušamo i te predloge, ali Vujadin i ja ćemo prelomiti. Međutim, i oni su ozbiljno glasačko telo kada je davanje imena u pitanju“, rekla je Mirka, te dodala da iako se porođaj približava, oni još uvek nisu izvršili sve pripreme.

Inače, Vujadin i ja smo se malo ulenjili. Govorili smo: ima vremena do prođaja. Prvo je bio Vujadinov klub, pa selidba u novu kuću, pa moja serija, pa letnji rasput i onda smo pre neki dan nas dvoje pričali da moramo da se uozbiljimo. Treba uzeti krevetac, kolica, garderobicu, pa ismisliti ime, a mi nismo napravili ni najuži izbor. Predlozi vise u vazduhu. Ja sam pre neki dan išla da pitam za neka kolica i rekla da želim da budu na dugme, jer će jedna ruka samo biti slobodna, a druga rezervisana za kese ili decu“, našalila se Mirka.

Bonus video

Milica Pavlović: Ne čekam prsten, nisam udavača

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar