Mirka Vasiljević Foto:Ivan Dinić/Nova S

Glumica Mirka Vasiljević ispričala je za Nova.rs da joj nove mere koje su stupile na snagu počevši od subote, od 12 časova i traju do ponedeljka ujutru zbog skoka broja zaraženih koronavirusom, uopšte ne smetaju jer je navikla i na mnogo oštrije, dok je donedavno živela na Kipru.

Pročitajte još:

„Pre tri nedelje sam se sa decom vratila u Srbiju preko noći. Vujadin više ne igra na Kipru, sada je u Ljubljani. Bukvalno se vratili neplanirano u Beograd. Ovde se osećam kao u Diznilendu, bez obzira na to što je za vikend skoro sve zatvoreno. Tri meseca sam provela na Kipru i iskreno, naviknuta sam na mnogo oštrije mere“, rekla je Mirka na početku razgovora za Nova.rs i dodala:

„Život mi se svodio na SMS poruke, odnosno morali smo da šaljemo poruke za dozvolu da li smemo da izađemo negde i krećemo se u toj opštini. Ukoliko bi se zadržali duže od tru sata, kazne su jako velike. Nije bilo prekršaja. Tamo ništa nije radilo osim marketa i apoteka. Išla sam dnevno i po tri puta u supermarket samo da bih izašla napolje i ne budem u kućnoj rutini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin)


„Prosto sam ušla u taj mod življenja. Po povratku u Beograd nisam znala kako da funkcionišem i kako da se ponašam. U svom mozgu još uvek nisam pripremljena na ovu promenu. Za tri nedelje sam samo jednom sela u kafić, a kad pogledam kroz prozor vidim puno dece i ljudi napolju. Kad izađem iz kuće maska mi nije obavezna, a mogu da odem i do tržnog centra jer sve radi, u odnosu na Kipar gde je sve pod ključem“, priznaje Mirka.

Mirka je otkrila da je njen izabranik Vujadin potpisao novi ugovor i da će od sada igrati za klub u Ljubljani, a glumici ova promena baš prija.

„Vujadin sada igra u Ljubljani i prija mi ta promena. Ne moram više da mislim na avion i letove, u Sloveniju možemo da idemo i kolima, autobusom, kombijem… Smatram je našom zemljom. Sad je mnogo lakše. Ni tamo ništa ne radi i mere su rigorozne. Spremam se da odem tamo, tako da nemam nameru da se opuštam u Srbiji i šetam da ne bih tamo imala velik šokove. Što manje idem, to ću se bolje snaći tamo“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare