Mirka Vasiljević Foto:Ivan Dinić/Nova S

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić više od 10 godina su zajedno i imaju troje dece, ali još uvek nisu stali pred oltar. Ipak, to im ne predstavlja nikakav problem.

„To je čovek s kojim bih volela, želim, trudim se, radim na tome da ostanemo ceo život zajedno. Da delimo šoljicu kafe u starosti i da pričamo anegdote iz mladosti, da se divimo našoj deci i da jednostavno uživamo u pozitivnoj energiji i ljubavi. Kao supruga sam da je mestimično sunčano, mestimično oblačno. Trudim se da prvo budem dobra sebi, ako sam dobra sebi, onda ću biti dobra i suprugu i deci“, rekla je glumica za Mondo, a na pitanje kakav je Vujadin suprug, ona odgovara:

PROČITAJTE JOŠ

„Pa za sada je dobar, i nadam se da će tako i ostati.“

Foto: Instagram/mirka_vasiljevic_fp

Kada je reč  o ljubomori, mnogima izgleda da Mirka uopšte nije ljubomorna. Međutim, ona otkriva da je dozva ljubomore u njihovom odnosu i te kako prisutna.

„Ja jesam ljubomorna u nekim granicama normale. Tako da se trudim da razgovaram, da pitam ako me nešto muči, ali da preterano nešto ljubomorišem, ne. Mislim da to nije put ka uspehu“, smatra Vasiljević.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar