Podeli
Foto: Instagram/mirka_vasiljevic_fp

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić izlečeni su od koronavirusa. Nakon što su saznali da su oboje zaraženi, njima je određena kućna izolacija u trajanju od 14 dana. Glumica i fudbaler nedavno su ponovili testove na Covid-19, a rezultati su bili negativni. 

PROČITAJ JOŠ

“Mirka i Vujadin nisu imali teže simptome virusa, osim blago povišene temperature i malaksalosti. Sve vreme su bili kod kuće u Beogradu i nigde se nisu kretali. S obzirom na to da Vujadina ne drži mesto i da je navikao da stalno negde šetka, njemu karantin, za divno čudo, nije teško pao. Prijao mu je odmor i ležanje, a svakodnevno je bio na vezi sa svojim drugarima i fudbalskim timom”, rekao je naš izvor.

Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia

Savić će se za nekoliko dana vratiti na Kipar zbog obaveza prema fudbalskom klubu u kojem igra, a kasnije će mu se pridružiti Mirka sa njihovo troje dece.

“Vujadin mora da otputuje na Kipar. On se nada da neće imati problema na granicama i da će normalno proći protokole. Pošto i Mirka ima poslovnih obaveza u Beogradu, ona je sprečena da ode s njim, ali trebalo bi do kraja meseca da budu zajedno i tamo provedu letnju sezonu. Fudbaler se inače navikao na tamošnji život, kao i deca. Njemu ugovor sa klubom ističe za dve godine i on se nada produžetku”, kaže izvor za Nova.rs.

Pozvali smo Mirku i Vujadina za komentar, ali se oni nisu javljali na telefon.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar