Mirka Vasiljević zaražena koronom gostovala u emisiji

Showbiz 19. jun. 202014:53 > 14:54
Podeli:
Gazda Paja, Mirka Vasiljević i Edita Aradinović Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić pozitivni su na korona virus, a po povratku sa Kipra bili su u kontaktu sa veliki brojem ljudi. Između ostalog, glumica je pre tri dana gostovala i u emisiji Amidži šou, gde je bila u društvu sa reperom Gazda Pajom i pevačicama Editom Aradinović, Teodorom Džehverović, Milicom Pavlović i Anđelom Vujović, poznatom kao Anđelina.

Ovim povodom pozvali smo Anđelinu kako bi nam rekla da li strahuje od koronavirusa, s obzirom na to da je gostovala s Mirkom u emisiji, te da li će se testirati na COVID-19.

PROČITAJTE JOŠ

„Mirka je držala propisano rastojanje, nije se pozdravljala ni sa kim. Bitno je da svako vodi računa o svom zdravlju, a ukoliko osetim bilo kakve simptome, otiću ću da se testiram, ali u ovom trenutku nema potrebe zato što nismo bile blizu i osećam se dobro“, rekla je pevačica za portal Nova.rs.

Inače, Mirki je na razdaljini manjoj od dva metra bio sve vreme i voditelj Ognjen Amidžić, a sedela je između Edite Aradinović i Gazda Paje.

Podsetimo, Mirka i Vujadin su se sa blagim simptomima gripa testirali i dobili pozitivne rezultate na virus COVID-19.

View this post on Instagram

???

A post shared by ANDJELINA (@angellina_official_) on

Ovu informaciju prenele su “Novosti”, a sumnja se da je bračni par bio u kontaktu i s nekoliko fudbalera, svojim prodicama, decom i bliskim prijateljima po povratku sa Kipra, gde su donedavno boravili.

Mirka i Vujadin se ovim povodom nisu oglašavali.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar