Mina Kostić odbila najveći hit Seke Aleksić: Ne kajem se

Showbiz 08. maj. 202116:16
Podeli:
Foto: Nova.rs, E-stock

Brojni pevači odbili su pesme koje su im nudili tekstopisci, autori i kompozitori i koje su kasnije, kada su pripale nekom drugom, postale hitovi i megahitovi. Pre nego što bilo šta snime, ne postoji nikakva garancija da li će numera biti slušana ili ne, ali uvek postoji tračak nade da će se publici svideti. 

PROČITAJTE JOŠ

Neki estradnjaci, kada shvate šta su olako ispustili, kasnije se pokaju, a postoje i oni koji ne mare za to što su propustili šansu da baš njihova pesma bude u samom vrhu.

Pozvali smo nekoliko pevača koji su odbili današnje hitove, a među njima su Mina Kostić, Dženan Lončarević, Miroslav Ilić, Vesna Zmijanac…

Vlasnici produkcije „FM play“, Filip Miletić i Miloš Roganović, uradili su pesmu „Aspirin“ za Minu Kostić koja ju je odbila, pa su je na kraju prodali Seka Aleksić. Seki se pesma na prvo slušanje nije dopala, baš kao ni Mini, koja za Nova.rs kaže da joj nije nimalo krivo što ju je ispustila.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Nije mi krivo što sam odbila pesmu, taman posla. Nikada se tako ne osećam zbog takvih stvari. Nije kome je namenjeno nego kome je suđeno. Drago mi je da je baš Seka snimila „Aspirin“ jer ju je iznela baš onako kako treba i napravila hit. Bilo je dosta pesama koje sam odbila, ali sad ne mogu da ih sw setim“, rekla je Mina za naš portal.

Dženanu Lončareviću bila je ponuđena balada „Mogli smo sve“, ali on je smatrao da mu ne leži kao njegove prethodne, pa ju je ponudio svom prijatelju i kolegi Saši Kovačeviću.

Dženan Lončarević Foto: Ivan Dinić/Nova S

„Amil Lojo je pesmu „Mogli smo sve“ napisao za mene i poslao mi. Međutim, nije mi legla. Prosledio sam je Saši Kovačeviću i uzeo ju je. Smatrao sam da je prava za njega i nisam pogrešio. Bilo je tu još nekih slučajeva koje sam prosledio kolegama i kolegnicama, gde su se oni pronašli u njima. Prosto, ne čujem sebe u nekim numerama“, rekao je Lončarević.

Ko bi rekao da narodnjak poput Miroslava Ilića može da otpeva pop bez greške? Verovatno niko. Tonči Huljić je osamdesetih godina napravio je veliki pop hit „Ti si želja mog života“ specijalno za Miroslava Ilića, da bi na kraju postala lična karta grupe Magazin. Ilić kaže da je tu pesmu snimio u studiju, ali nije imao pravo da je prisvoji jer se nije pojavio s njom na planiranom festivalu.

Foto: Zoran Lončarević

„Tonči Huljić je napravio pesmu osamdeset i neke godine za festival. Ja sam odustao od učešća i nisam je pevao. Praktično sam je prepustio, nazovite to kako hoćete. Kakva je sad original ta pesma u pop žanru, tako sam i ja trebao identično da je otpevam, ne u mom narodnom stilu. Šteta je, ali šta da se radi. Iskreno, taj pop fazon mi je baš legao. Nikada je nisam pevao na svojim koncertima, mislim da nema smisla za tim“, rekao je pevač Miroslav Ilić.

Jedne od najlepših balada Svetlane Cece Ražnatović „Kukavica“ i „Idi dok si mlad“ dugo su stajale u fioci Marine Tucaković. Nuđene su mnogim pevačicama pre Ceca, a prvo Vesni Zmijanac koja ih je odbila bez razmišljanja.

Vesna Zmijanac Foto: Ivan Dinić/Nova S

Pošto se Vesna poslednjih meseci retko kad javlja na telefon, nismo ni danas mogli da je dobijemo. Ona je svojevremeno u jednoj „grandovoj“ emisiji rekla da se ne kaje zbog toga što je odbila jer je i ona snimila pesme koje su vremenom postale megahitovi.

Svetlana Ražnatović je davne 1996. godine snimila album „Emotivna luda“, na kojem je bila i pesma „Isuse“. Tu numeru otpevao je Oliver Mandić 1989. godine, ali je nikada nije objavio.

Foto: Zoran Lončarević

„Ne zanima me nikakva tema u medijima“, kratko nam je rekao Oliver.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar