Miloš Biković sa macom na ramenu proslavlja Praznik rada

Showbiz 01. maj. 202016:27
Podeli:
Foto: Instagram/bikovic

Glumac Miloš Biković već neko vreme je zbog pandemije koronavirusa izolovan u jednom selu u Srbiji, gde najviše vremena provodi u prirodi.

Miloš je veoma aktivan na Instagramu, gde se skoro svakodnevno objavljuje fotografije. Ovog puta Biković je iskoristio da čestita Međunarodni praznik rada, a to je uradio u društvu psa i mačke.

„Srećan praznik rada… eto ko koliko može, radimo…“, napisao je glumac ispod slike na kojoj je pozirao sa macom na ramenu.

Inače, Biković je jednom prilikom otkrio da se nalazi u kući svog dede, međutim, nije želeo da otkriva lokaciju na kojoj se nalazi njegova vikendica.

„Jeste da sam u prirodi i da je ovde lakše ali posle mesec dana izolacije jako želiš da vidiš prijatelje i drage ljude. Još samo malo narode. Ako budemo disciplinovani uskoro ćemo ući u proces normalizacije života. Druženje može da sačeka. Životi su u pitanju. Neizdrž je odraz odsustva kontrole nad sobom. Svi se sa time borimo. Ovde se pokazuje snaga. Dakle knjigu u ruke. Ili film. Razgovarajte sa svojim bližnjima kako ne biste, jednom u životu, došli u situaciju da kažete da niste imali kad da im kažete neke važne stvari. I da, blago onome ko nije prodao dedovinu“, napisao je nedavno on.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

 

Komentari

Vaš komentar