Foto: Profimedia.rs

Glumac Miloš Biković retko govori o svom privatnom životu, a gostujući u emisiji "Lično, nezvanično", otkrio je da kakve devojke voli i da li je trenutno emotivno zauzet.

Biković je trenutno jedan od najtraženijih mladih glumaca, zbog čega je veoma zazuet i malo spava.

„Poslednjih mesec i po dana sam leteo na svaka dva i po dana. Igram predstave, spavam po četiri, pet sati“, rekao je Biković koji najčešće koristi taksi za prevoz.

„Kako kad. Često mi je lakše da idem taksijem, nemam vremena da parkiram, zadržavam se po dva sata u gradu“, rekao je on.

Miloš je do nedavno bio u vezi sa manekenkom Barbarom Tatalović koja je dobila ulogu u jednom filmu.

„Ima jednu malu ulogu u filmu, videćete kakvu.“

Na pitanje da li ima devojku Miloš nije želeo da odgovori, ali je priznao kakve devojke voli.

„One koje radi na sebi. Jedan od važnih uslova je da ne gledaju rijaliti. Gledanje rijalitija govori o tome da to nije osoba koja ceni svoje vreme, onda verovatno ne ume ni tuđe. Da se obrazuju, da su šarmantne, zanteresovane za svet… Ima, mora malo da se traži. Kao da nešto treperi, čas je tu, čas nije. Ja bih to nazvao „lov na veštice“, kaže Biković i dodaje da trenutku boravi kod majke zbog renoviranja stana.

„Nije ovo nešto što bih govorio javno, o svojoj imovini. Renoviram stan i spavam kod majke. Konačno može da kuva i da to neko pojede. „Kevina“ supa je kategorija koja ne može da se pobedi nikako.“