Milica Pavlović o situaciji sa Đokovićem: „Kolege ćute i slade se“

Showbiz 14. jan. 202223:23
Podeli:
Milica Pavlovic
Milica Pavlović Foto:FoNet/Milica Vučković

Pevačica Milica Pavlović osvrnula se na situaciju u kojoj se nalazi prvi reket sveta i istakla kako je izostala podrška kolega.

PROČITAJTE JOŠ

Novaku je drugi put ukinuta viza, sada odlukom Ministra za Imigracije Aleksa Hoka.

Milica se sada oglasila povodom svega što se dešava Novaku.

"Samo posmatram kako "kolege" ćute i slade se... A zamislite da uputite neku lepu reč Novaku... Pa da je najgori, ipak je toliko zaslužio kao najbolji među njima da i kao neko ko je tenis podigao na viši nivo, ako mene neko pita, a ne pita me, bar to. I posle naši stari nisu u pravu kada kažu da kad propadaš, drugi te ili gledaju samo ili priđu da te zgaze do kraja", poručila je pevačica i dodala:

"Bravo, Endi", misleći na komentar tenisera Endija Marija koji je ranije danas rekao da "situacija sa Novakom nije dobra".

"Neću da sedim ovde i da šutiram Novaka dok leži na zemlji", istakao je Endi.

"Rekao sam već, ovo nije dobra situacija ni za koga. Na nesreću završila se ovakvom situacijom, i ko zna šta sad sledi? Ne znam kakve sad procedure idu. Ne znam kojim putem sad Novak mora ići, da li može da se žali, koliko će to trajati, i da li će i dalje biti van treninga dok čitav proces traje ili će moći da se takmiči? Nemam pojma kakva situacija sada sledi. Sve što želim je da se sve to što pre reši. Mislim da bi za sve to bilo najbolje. Čini mi se da se sve ovo previše oteglo, i da, to nije dobro za tenis, ni za Australijen Open, nije dobro po Novaka. Da, očito mnogo ljudi kritikuje vladu Australije takođe. Nije ovo dobro", zaključio je Mari.

BONUS VIDEO: Anketa o Đokoviću, Srbi svim srcem uz Novaka: Gromada od čoveka VIDEO 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar