Foto: Printscreen/ youtube/prakticna zena; printscreen/TV Prva

Smrt Nenada Nenadovića, koji je preminuo u 57. godini od posledica koronavirusa u Kovid bolnici u Batajnici, potresla je srpsko glumište, a posebno njegove kolege s kojima je blisko sarađivao.

Milica Milša teško je primila ovu tužnu vest. Iako su se dugo poznavali, oni su poslednjih godina dosta sarađivali na seriji „Igra sudbine“, a za svog kolegu imala je da kaže samo najlepše reči, ali kroz suze.

„Neša je bio jedan divan kolega i divan prijatelj, čovek. Njegov osmeh je najlepši osmeh na svetu. Vi dok ste gledali juče na televiziji Brunerove scene u „Igri sudbine“, u tom trenutku Neša nam je odlazio“, rekla je Milica i dodala da su se čuli dok je on ležao u bolnici.

PROČITAJTE JOŠ

„Poslali smo mu kolektivni snimak sa snimanja, on nam je odgovorio i dogovorili smo da se vidimo. Rekla sam mu: „Bruneru, vraćaj se ovde, ne može Ada bez tebe“, kazala je glumica za TV Prva.

Milša je istakla da nijedne sekunde nisu gubili veru i nadu u Nenadov oporavak.

„Poslednje scene koje smo snimili letos bile su one kada je Bruner u zatvoru. On je za mene uvek onaj nasmejani dečak, jer taj osmeh je bio ono posebno kod neše. Bruner je uloga koja je obeležila njegovu karijeru na neki način, jer pre toga on je uvek igrao dobrice i divne dečake, a Bruner je bio potpuno drugačiji, opasan tip. Neša je baš voleo što je imao taj izazov i odigrao je Brunera veličanstveno. Gledate i gledaćete još te njegove scene. Za mene je on najbolja osoba na svetu, njegov osmeh je njegova dobrota. Deca su ga obožavala, imao je tu školicu glume i gledali su ga kao drugog oca. Ko god da ga zna, svestan je koliko je Neša bio dobar čovek i prijatelj, ali i ljudi su uspeli i preko ekrana da upiju tu njegovu energiju i da znaju o čemu pričam“, kazala je ona i dodala da saradnju s njim nikada neće zaboraviti.

„Poručila bih mu da i dalje nosi svoj osmeh sa sobom gde god da ide, jer on širi radost. Sigurna sam da je u raju sa nekim ljudima koje voli. A mi ga volimo odavde i vidimo se. Nadam se da nas njegov osmeh čeka tamo“, rekla je Milica, ne mogavši da zadrži plač.

BONUS VIDEO:

Ceca u suzama o Marini: Osećam pritisak na grudima kao da ću se ugušiti

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)