Mili za Nova.rs: Sa svima sam radio, sada sam okrenut mlađoj generaciji

Showbiz 18. sep. 202110:19 > 12:16
Podeli:
Aleksandar Milić Mili Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Muzički direktor "Grand" produkcije i istaknuti producent, Aleksandar Milić Mili, ispričao je da je završen novi album "Zvezde Granda" pod nazivom "21".

U razgovoru za Nova.rs Mili otkriva kakvo je stanje među članovima žirija, a dotakao se i rada sa mlađom generacijom.

„Lepo je počela sezona. Kandidati su dobri. Dosta smo strogi, pa ćemo videti. Dosta ih je ispalo prvog dana, ali mislim da je to dobro, da se odmah vrši neka pozitivna selekcija. Atmosfera među žirijem je OK i deluje mi da polako krećemo“, rekao je Milić i pohvalio se novim numerama.

PROČITAJTE JOŠ

„Iskreno, ja bih voleo da je to 21. Đokovićeva titula, to nam je promaklo za malo. Ali, to je sezona 21 koja se završila. Napravili smo album kao za tu sezonu gde će biti kandidati od prošle godine i imaćete priliku da vidite kako i šta možemo postići za godinu dana sa njima. Ima 10 pesama, ali ima i otkrića godine i nekih koji su dali velike rezultate za „Grand“ produkciju. Od druge emisije počinju premijere i u svakoj emisiji će biti dve nove numere“, kazao je kompozitor i producent.

Aleksandar je najavio da grupa „Miligram“ ima novog pevača, ali i predstojeće velike koncerte.

„Pravo da ti kažem. Miligram će biti i sa novim pevačem i sa novim gostovanjima. Pored toga, bio sam vredan za vreme korone i skupila se ogromna količna muzike koja je drugačija , koja i liči na ono što sam radio do sada, a ujedno i modernija. Mislim da će do sledeće godini izaći blizu 40 pesama za različite izvođače. Nekako sebi ne postavljam vremenske ciljeve nego jednostavno kad mi se radi radim, kad mi se ne radi onda ne radi. Imali smo mirniji period tokom korone bez turneja, pa je to rezultiralo time“, objašnjava Mili.

Aleksandar Milić Mili Foto: E-Stock_caslav_vukojcic

Na pitanje kojim članovima žirija bi radio nove pesme, on se našalio da u njegovom studiju ima mesta samo za omladinu.

„Nikome (smeh). Sa svima sam manje-više već radio tako da sam sad okrenut više ka mlađima, generacijama koje dolaze i koji počinju. Bekuti sam radio „Umri muški“, Viki „Da li si dobro spavao“, Ceci devet ili deset albuma, ali Bosancu ništa nisam radio (smeh)“ završava Mili.

BONUS VIDEO

Saša Popović o novoj sezoni „Zvezde Granda“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar