Mili: Uvek sam se divio energiji Saše Popovića

Showbiz 07. sep. 202020:45
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Muzički producent Aleksandar Milić Mili postao je direktor muzičke produkcije “Granda”, gde će svojim znanjem i iskustvom doprineti na razvoju i stvaranju novih talenata kada je muzikau u pitanju.

Mili je u razgovoru za portal Nova.rs istakao da se oduvek divio energiji koju poseduje kreativni direktor “Grand” Saša Popović koji već godinama zadužen za ovaj muzički spektakl.

„Mislim da je Saša veliki mag, veliki poznavalac scene, ljudi… Ja nikada nisam sa toliko energije baratao, nikada nisam imao takav pristup kao što ima Saša Popović. Uvek sam se čudio odakle mu tolika energija, odakle mu taj mozak da može da hengluje toliko puno ljudi. A evo sada se i ja nalazim na tom mestu, tako da ne znam, videćemo…“, rekao je on za naš portal.

PROČITAJTE JOŠ

Milić je otkrio i kako je došlo do saradnje između njega i „Granda“ i tom prilikom nije krio oduševljenje što je postao deo produkcije.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„To nekako godinama nametalo, jer jednostavno ja sam uvek imao želju da radim sa novim izvođačima, alik zbog velikih projekata nikada nije bilo ni vremena, ni mogućnosti.  I Saši i meni je bilo jasno da je to fantastični spoj i malte ne jedni što se tiče s moje strane struke. U Grandu ima mnogo pevača čije karijere treba usmeriti u pravom pravcu, to će biti moj zadatak i radujem se tome“, kaže on.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar