Nova.rs na prvom snimajućem danu „Zvezda Granda“

Showbiz 06. sep. 202020:02 > 20:03
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Članovi stručnog žirija jedva su dočekali početak snimanja novih emisija "Zvezde Granda", koje su prekinute zbog pandemije. Pod strogim pravilima zaštita i mera, u velikom studiju na Košutnjaku danas nije bilo publike, ali zato se slavilo u bekszejdžu u velikom stilu. Prvi je, po običaju, stigao kreativni direktor Saša Popović, a za njim novi direktor muzičke produkcije Aleksandar Milić Mili.

Đorđe David je za to vreme ćaskao sa svojim kandidatima, a potom im se i on pridružio skockan od glave do pete.

PROČITAJTE JOŠ

Snežana Đurišić nosila je upakovanu zidnu sliku koju je namenila za poklon kolegnici Ani Bekuti povodom 61.rođendana.

Dragan Stojković Bosanac zaštitio se od glave do pete zbog koronavirsa, te je bio pod vizirom ispod kojeg je nosio masku. Nije baš da mu je bilo prijatno jer mu je znoj curio niz lice od vrućine, ali morao je da poštuje mere prvenstveno radi sebe, a onda i zbog drugih.

Viki Miljković otkako je stigla bila je u punom gasu. Odmah je odjurila na sređivanje. Tu je bio i Dženan Lončarević koji je pripremao nekoliko kandidata. S obzirom na to da je imao nekoliko vezanih nastupa, nije bio mnogo pričljiv, ali je svoj zadatak obavio vrhunski.

Dok su se okupljali sve je teklo spontano, pod malom tenzijom i euforijom. Budući da se se svi međusobno vole i poštuju, poželeli su se jedni drugih.

Veselija atmosfera nastala je dolaskom Ane Bekute. Još sa vrata prisutni u bekstejdžu su ustali i zapevali rođendansku pesmicu. Pevačica je bila u blagom šoku, da je malo falilo da zaplače. Bez obzira na pandemiju, ona ih je sve ponaoosob izljubila i zahvalila se.

„Šta bih ja bez vas. Hvala vam puno. Ponela sam vino, šampanjac, tortu, red je da se počastimo i proslavimo. Svi imamo neki razlog za slavlje“, rekla je Bekuta, a potom se Popović nadovezao, sa njegovim „peckanjem“.

„Da ostaneš lepa i voljena. Neka te Mrka voli i u tim godinama“, našalio se Saša.

Marija Šerifović uletela je u prostoriju kao furija, ali vidno raspoložena i odmorna. Na njoj se odmah primetila nova frizura, kao da je radila minival.

„Kakav minival. Pustila sam malo kosu, mrzelo me je da se šišam. Ljudi, bežite od mene, distanca“, poručila je pevačica, koja se inače slabo kretala zbog koronavirusa, osim što je išla na odmor.

Poslednja je stigla preplanula Jelena Karleuša, koja je bila malo umorna jer je prethodnu noć pevala u Makedoniji. Odmah se pohvalila Popoviću da je zdrava, budući da se zbog puta testirala, a rezultat je bio negativan.

Nakon smeha, ćaskanja i trač partije, već oko 15 sati žiri je zauzeo svoje pozicije i direktno krenuo u četvrti krug ovog popularnog muzičkog takmičenja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.