Milena Radulović oživela Jugoslaviju u novom ruskom filmu

Showbiz 17. apr. 202109:36
Podeli:
Foto: MCF/Promo

Dok u pravom životu važi za heroinu i ženu koja je svojoj intimnom ispovesti o silovanju pokrenula lavinu i ohrabrila mnoge druge žene da u javnost izađu kao žrtve seksualnog nasilja i raskrinkaju svoje zlostavljače, u novom ruskom naučnofantastičnom horor filmu "Superdeep", Milena Radulović spašava svet od nove bolesti i oživljava duh nekadašnje Jugoslavije.

Milena Radulović, poreklom iz Jugoslavije, tokom sedamdesetih / osamdesetih godina prošlog veka, zajedno sa timom ruskih naučnika, ide u tajnu laboratoriju koja se nalazi desetine kilometara pod zemljom kako bi uzela uzorak novog virusa i pokušala da spase čovečanstvo.

PROČITAJTE JOŠ

Zaplet je sve ono što očekujete. U dubinama iskopine se čuju glasovi i ljudi nestaju, ekipa sastavljena od vojske i lekara silazi da vidi šta se dešava, a tame zatiču apsolutno ludilo. Stvari su već odavno otišle dođavola. Šta nas očekuje ispod zemlje, da li je virus, vanzemaljci, neidentifikovano biće ili sve zajedno? Odgovor na to niko ne zna.

Zanimljivo je da u trenutku globalne pandemije gledamo film o širenju bakterije poput virusa od čoveka do čoveka.

Iako ovaj ruski lokalitet vapi da se o njemu snimi dobra horor priča, izgleda da će to morati da sačeka još neko vreme, jer Superdeep definitivno to nije.

Milena skače, bori se, trči, gazi napred i istrajava, a odradi čak ice bucket challange u jednom trenutku, pošto je led jedna od stvari koja pobeđuje virus. I to je dobra stvar u vezi sa ovim filmom. Milena Radulović nam je pokazala neku drugu stranu sebe, koju verovatno ne bi imala prilike da ispolji u filmovima domaće produkcije. Ona je prava akciona heroina. Njene glumačke sposobnosti su dobre, ali radnja i sam film – nisu.

Kako je to napisao „Noizz“, ako zbog nečega treba kupiti kartu i otići u bioskop onda je to zbog nje u jednoj pravoj Lara Croft ulozi. Treba videti i emotivni momenat na kraju, u kojem Milena Radulović, gotovo pred smrt, priznaje da dolazi iz Jugoslavije i ljubi zaraženog pukovnika.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar