Mile Kitić, snimanje spota, spot, intervju
Mile Kitić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Žena i ćerka su izrazile želju da bi volele tamo da borave. Onda sam ja razmislio i rekao: "Ako volite, izvolite". Godinama se radio dobro, nešto se malo i kredita diglo. Šta ćeš, morao sam. Bila je korona, malo se izlizalo (smeh). Uspeli smo da kupimo dupleks", rekao je za Nova.rs pevač Mile Kitić, koji je prošle godine kupio nekretninu u Dominikanskoj Republici.

PROČITAJTE JOŠ

Kralj folka Mile Kitić prošle godine kupio je luksuzni stan u Domunikanskoj Republici, za koji je iskeširao pozamašnu sumu novca, ali prethodno je morao da podigne kredit iz banke. Dupleks od 200 kvadratnih metara nalazi se u zgradi koja je na 50 metara od obale mora, gde njegova supruga Marta Savić i ćerka Elena Kitić borave i po nekoliko meseci godišnje.

U razgovoru za Nova.rs Mile je otkrio da je digao kredit kako bi priuštio svojoj porodici ovu investiciju. Iako je godinama radio kao crnac, uspeo je da zaradi za komforan život, ali zbog situacije sa koronavirusom novčanik mu se, kako kaže, malo „izlizao“.

„Radi svog posla ušao sam u ceo svet. U principu, bio sam tamo gde ima naših ljudi, u Americi, Kanadi, Australiji, celoj Evropi… Iskren da budem, malo sam se prezasitio svega toga. Moja žena i ćerka mnogo vole da putuju, naročito Marta. Ona je takođe svuda bila, ne postoji mesto koje nije obišla. Prosto, žena je u tom fazonu, ništa drugo ne radi. Doduše, nije da ništa ne radi, loše sam se izrazio, nego ne voli izlaske nego samo da ode na more i oseti sunce. Jednom su njih dve otišle u Dominikanu i kad su se vratile samo su govorile: „Dominikana, pa Dominikana“. To im se sviđa jer je temperatura uvek ista, tako da je svejedno hoće li ići u junu, septembru, januaru… Obe su izrazile želju da bi volele tamo da borave. Onda sam ja razmislio i rekao: „Ako volite, izvolite“. Godinama se radio dobro, nešto se malo i kredita diglo. Šta ćeš, morao sam. Bila je korona, malo se izlizalo (smeh). Uspeli smo da kupimo dupleks“, rekao je folk pevač.

Mile Kitić, snimanje spota, spot, intervju
Mile Kitić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kitić ističe da je njegova supruga četiri meseca uređivala stan, te je u sam enterijer uloženo dosta novca.

„Marta je kuću sređivala četiri meseca i uživala je u tome. Zgrada se nalazi na 50 metara od mora. Ja još nisam bio tamo, možda ću u februaru, dok žena bude i po četiri meseca tamo. One uživaju, a ja radim. I treba tako“, kazao je nekadašnji član Južnog vetra.

BONUS VIDEO:

Mile Kitić otvoreno o porocima, ženi, ćerki, kolegama…

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (0)