Foto: Zoran Lončarević

Poznati estradni menadžer Bane Obradović pušten je iz Kliničkog centra na kućno lečenje, nakon što je pre dve nedelje objavljeno da je zaražen virusom Covid-19.

On se javnosti obratio kratkim saopštenjem, u kome se zahvalio na interesovanju za njegovo zdravlje i objasnio da trenutno nema snage ni glasa, mada se dobro oseća.

PROČITAJTE JOŠ

„Poštovani prijatelji, koristim priliku da vam se zahvalim na interesovanju za moje zdravlje i da vas obavestim da sam izašao iz bolnice na kućni oporavak. Trenutno nemam snage i nemam glas, ali to će se vremenom vratiti. Ostalo je sve dobro“, napisao je on u kratkom obraćanju.

Podsetimo, on je pre dve nedelje nakon što je dobio visoku temperaturu odveden u bolnicu, gde je testiran na koronavirus. Pošto je rezultat testa bio pozitivan, sa jakom upalom pluća smešten je na odeljenje pulmologije Kliničkog centra Srbije.

Obradović je inače domaćoj javnosti poznat i kao jedan od velikih muzičkih saradnika brojnih javnih ličnosti poput Ane Bekute, Željka Joksimovića, Snežane Đurišić i Zorice Brunclik.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)