Marina Tucaković: Volim da popijem čašicu rakije ili piva

Showbiz 03. jun. 202116:20 > 16:21
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Najpoznatiji tekstopisac na ovim prostorima, Marina Tucaković, koja se već nekoliko godina bori s karcinomom dojke, priznaje da uprkos sugestijama lekara i bliskih ljudi, nije prestala da povremeno konzumira cigarete i alkohol.

PROČITAJTE JOŠ

Marina je u intervjuu za magazin „Story“ između ostalog rekla da joj ponekad prija da popije pivo i uživa u duvanskom dimu iako zbog bolesti nikako ne bi trebalo da ih konzumira.

„Otkad sam saznala koja je moja dijagnoza, potpuno sam se prepustila doktorima. Nisam htela da im se mešam u posao nijedne sekunde. Nisam istraživala o svojoj bolesti, a svaki odlazak kod lekara doživljavam kao izlazak u grad. Šta je, tu je. Idemo dalje. Neću da dozvolim da kancer bude ceo moj svet“, kaže Marina.

„Bolest posmatram kao nešto što mi se trenutno dešava. Radim koliko mogu, nisam odustala od kuvanja, šopinga, putovanja, kao ni od alkohola. Volim da popijem čašicu rakije ili piva, dok sam pušenje na neko vreme ostavila, ali sam se vratila. Kad pušim, uzmem dim-dva i ugasim. Čim mi bude bolje, zapalim, ali nisam strastveni pušač koji ne može bez duvana“, istakla je ona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar